טיפול בשן קדמית נוטה קדימה עם דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בשן קדמית נוטה קדימה עם דלקת
    שי
    29/07/2012

שלום לדר הורוביץ.. תודה על תשובתך הקודמת.. ואם כבר יש לי עוד שתי שאלות טכניות. 1.מה הטיפול לשן חותכת שנוטה קדימה ומודלקת ..והיא גם עם כתר וטיפול שורש.? 2.מה הטיפול לשן חותכת (השכנה של השן הנוטה קדימה מסעיף 1 :) ) שנישחקה באופן רציני בעובי אבל שומרת על צורתה? אני פשוט עם שלוש שיניים קדמיות במצב לא משהו... לומד את הנושא לפני שניגש לטפל במרפאה. תודה לך על תרוצתך המקצועית כאן בפורום. שי באר שבע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בשן קדמית נוטה קדימה עם דלקת - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    30/07/2012

מהודעתך אני מבין שבעבר בוצעו כתרים על השיניים, עם הזמן הופיעה דלקת חניכיים ושן אחת החלה לנטות קדימה. ככל הנראה דלקת החניכיים היא זו שגרמה לנטיית השן קדימה ולנדידה פתולוגית שלה ממקומה הקודם. במקרים כאלו מומלץ לטפל בדלקת החניכיים ולאחר מכן לשקול החלפת הכתר, הכנת כתר על שן שחוקה וכיו"ב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר הורוביץ על תשובתך המקצועית

שי
    30/07/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו