לא יודע אם זו דלקת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודע אם זו דלקת חניכיים
    ניר
    09/08/2012

שלום - אני מקפיד ללכת לשיננית בכל 4 חודשים. בחודש האחרון גיליתי נפיחות בחניכיים של הלסת העליונה מעל אחת השיניים הטוחנות. הנפיחות נמצאת ממש בין קו החניכיים שקרוב לשורש השן לחיבור ללחי - הנפיחות לא כואבת לא מדממת ויכול להיות שהייתה קיימת תמיד - האם יכול להיות שמדובר בליגמנט מפותח / שריר / עצב (מדובר על הצד הימני - בצד שמאל אין)?? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא יודע אם זו דלקת חניכיים - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    10/08/2012

שלום ניר,
    מהעובדה שאתה הולך לטיפול שיננית בתדירות גבוהה ניתן להבין כי אתה סובל מבעיות חניכיים. במידה ואין דימום במגע/בצחצוח, יתכן ומדובר בממצע אנטומי, מאידך העובדה שאינו סימטרי מפחיתה סבירות זאת. כדאי להתייעץ עם השיננית או רופא השיניים המטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,תןדה - משהו נוסף

ניר
    11/08/2012

סבלתי מנסיגת חניכיים - ולפני עשור ביצעתי סידרה של השתלות חניכיים מוצלחת (טפו טפו) ומאז אני מקפיד וב"כ אין לי דלקות - מה שכן באזור זה יש גשר(ללא מחסור בשיניים) שאני מקפיד לנקות בעזרת מברשות קטנות אותן אני מצפה בג'ל כרוסודיל(פעם בחודש) - בד"כ המברשות יוצאות נקיות ללא דימום. מה שמטריד אותי הוא חוסר הסימטריה כאשר מעבירים אצבע לאורך כל הלסת העליונה וכאשר מגיעים לאזור נתקלים ברקמה הזו ואז יש צורך להנמיך את האצבע על מנת להשלים סיבוב - האם יתכן שמדובר בתגובה לג'ל הכרוסודיל שהוכנס עם המברשות??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,תןדה - משהו נוסף - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    12/08/2012

אני מניח שלא, אני מציע שתעלה את העניין לבדיקת הפריודונט שלך במפגש הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו