מין אוראלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מין אוראלי
    תיתי
    01/09/2012

ברצוני לדעת האם יש סיכון לחדירת חיידקים מהפין של הגבר במהלך מין אוראלי לחניכיים של האישה ומשם לשורש השן או לשן כאשר מדובר על כתרים.אני שואלת שאלה זו מכיון שתקפו אותי כאבים ב-2 שיניים שיש בהם כתרים מחוברים לאחר מין אוראלי. זה קרה לי גם בעבר מקרה דומה.האם דבר כזה יכול להגרם מחוסר היגיינה למשל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מין אוראלי

הוספת תגובה

• מין אוראלי - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    01/09/2012

דורית שלום,
    אכן שאלה חשובה שלא מקבלת מספיק תשומת לב. זיהומים בחניכיים ממקור ויראלי בהחלט עלולים לקרות. אני מניח שאם בן זוגך מקפיד על היגיינה טובה ואינו לוקה במחלות מין לסוגיהן, לא סביר שיגרום הדבר לזיהום בשינייך. יתכן והבעיה הינה מכנית של חיכוך יתר של הכתרים בזמן הפעולה. כדאי להיזהר. בכל מקרה, אם את חוששת מאפשרות לזיהום, ניתן לבצע שטיפת פה עם תמיסה מכילת כלורהקסידין לאחר המעשה, ואם הבעיה חוזרת כדאי להיבדק בעניין אצל רופא חניכיים. המשך פעילות פוריה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו