הצטברות רוק לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצטברות רוק לאחר ניתוח
    ליעד
    11/09/2012

שלום, לפני שבועיים עברתי ניתוח הארכת כתר, במשך כל הזמן של לפני הוצאת התפרים לא יכולתי לסגור את הפה ולבלוע את הרוק כמו שהיה לפני כן. אתמול הוציאו לי את התפרים, עברתי השחזה והדבקה של כתר זמני, מאז אתמול יש לי הצטברות רוק בפה וקושי של שאיבת הרוק בדרך המסורתית, אלא רק על ידי שאיבה של הרוק (כמו אנשים שיש להם גשר על השיניים - מאין שאיבה של הרוק) שמלווה ברעש לא נעים. רציתי לדעת האם זה נורמלי למצב הנוכחי של הפה עד החלמה סופית של הפה לאחר הניתוח, או משהו שצריך לטפל בו אחרת כי התופעה מאוד מפריעה לי. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצטברות רוק לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• הצטברות רוק לאחר ניתוח - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    11/09/2012

זו תלונה לא שיגרתית. אחרי ניתוח להארכת כותרת יש שינויים במבנה החניכיים באזור המנותח, המתבטאים ביצירת מרווחים גדולים יותר בין השיניים, אבל לא ידוע על קושי בבליעת הרוק. אם התופעה המעצבנת הזו לא תפוג או לפחות תשתפר תוך 2-4 שבועות (בס"ה 6 שבועות מיום הניתוח), פנה לבדיקת הנושא אצל רופא השיניים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו