בעיות חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חניכיים
    ענת
    03/10/2012

יש לי בעית חניכיים ואני פוחדת מניתוח חניכיים. מהו ניתוח חניכיים? איך ההחלמה? ראיתי בתוכנית טלוזיה שיש אפשרות להזריק אנטיביוטיקה במקום לנתח, האמנם? איפה יש מרפאה בצפון שעובדת בשיטה הזו? אני פוחדת מהרדמה ומטפלת בשיניים (סתימות) ללא הרדמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות חניכיים

הוספת תגובה

• בעיות חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    03/10/2012

פחד מפני טיפולי שיניים הוא עדיין דבר שכיח למדי בכל האוכלוסיה כך שאת נמצאת בחברה טובה...
    בכל זאת, אם את סובלת ממחלת חניכיים, כדאי שתפני למומחה למחלות חניכיים אשר יוכל לאבחן את המחלה ולהציע דרכי טיפול המתאימות למצבך.
    כיום יש שיטות טיפול שמרניות במחלות חניכיים הרבה לפני שמגיעים לניתוח. המומחה יוכל להציע לך את הטיפול המתאים ביותר לבעייה הספציפית שלך.
    במסגרת הפורום איננו ממליצים על מרפאות. תוכלי לחפש רופא מומחה לחניכיים באיזור הצפון, באתר ההסתדרות לרפואת שיניים או באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה ואוסיאואינטגרציה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו