מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נסיגת חניכיים - חוו"ד נוספתמורן15/11/2012
שלום רב
אני בת 34, סובלת כבר שנים רבות מדלקת בחניכיים - כך לפי השינניות שטיפלו בי במהלך השנים. בכל סיום טיפול ממליצים לי על שטיפות פה, פרודונטקס, חוט דנטלי ואני תמיד שומעת להנחיות ומקפידה. בביקור האחרון השיננית המליצה על פגישה עם מומחה חניכיים. הייתי, והאבחנה שלו הייתה כיסים של 9-10 מ"מ בחלק מהשיניים והפנייה לניתוח בכל הפה המחולק ל- 4 רבעים.
שאלתי היא - האם יש דרך להימנע מכך? האם כדאי לשמוע חוות דעת נוספת? האם כיסים בעומק כזה יכולים להיסגר בצורה אחרת? אולי סילונית תעזור? אשמח לתשובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיגת חניכיים - חוו"ד נוספת - תגובה
ד``ר קובי אקשטיין17/11/2012שלום מורן,
כמו שכבר כתבתי בעבר, זה נכון בכל תחום בחיים וכמובן גם בתחום רפואת השיניים, אם את לא שלמה עם המלצות שקיבלת ממטפל אחד, לכי לשמוע חוות דעת נוספת. הרבה פעמים יש יותר מדרך אחת לטפל באותה הבעיה ולרופאים שונים יש גישות שונות.
כיסים של 9 מ"מ לא נסגרים, לצערנו, באופן ספונטאני.
סילונית לא תעזור.
משום שאתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה נמצא בשיפוצים, אני מציע שתבדקי בדפי זהב פריודונטים - רופאי חניכיים, אליהם את יכולה לפנות לחווות דעת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנסיגת חניכיים - חוו"ד נוספת - תגובה - תגובה
ד״ר יעקב הורביץ18/11/2012לרשימת הפריודונטים המורשים בישראל אפשר להכנס גם לאתר ההסתדרות לרפואת שיניים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?