מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפיחות ליד כתר זמניטל17/11/2012
שלום דוקטור
הייתי אמורה מחר ללכת לטיפול שיניים אחרון בסדרת טיפולי שיקום שן אחרי טיפול שורש, אומנם עקב המצב בדרום אני לא יכולה לצאת מהבית וכך גם הדוקטור שלי שביטלה הגעה. מדובר בשן עליונה קדמית מצד שמאל שמחר בעצם הייתי אמורה לעבור את הטיפול האחרון בו שמים לי מבנה וכתר קבוע. אני כעת עם הכתר הזמני שלי והבחנתי היום בעת צחצוח השיניים שלי בבליטה בחניכיים שליד הכתר הזמני. עברתי עם הלשון על המקום והשוותי עם הצד השני, ואכן יש בליטה. ניסיתי לצלם אך הצילום אינו ברור לי, מקווה שהוא ברור יותר לך, סימנתי את האיזור עליו אני מדברת.
אודה לעזרתך בעניין - האם המצב חמור? האם זו דלקת? האם השן לוחצת מדיי על החניכיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נפיחות ליד כתר זמני - תגובה
ד``ר אורלי ניר שפירא18/11/2012קשה להתרשם מבדיקה קלינית אך אני מציעה שתפני לרופא/ה שלך ותתיעצי עימה.
יתכן ומתפתחת שם דלקת ועד שהדבר לא יפתר רצוי לא לשים את הכתר הקבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקב המצב בדרום אני לא יכולה
טל18/11/2012לראות שום רופאת שיניים בגלל זה כתבתי כאן.
אם אכן מתפתחת דלקת לאיזה סימנים אני צריכה להתכונן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעקב המצב בדרום אני לא יכולה - תגובה
ד``ר אורלי ניר שפירא18/11/2012בנתיים אני ממליצה שתשטפי את הפה עם פעמיים ביום בתמיסה המכילה כלורהקסידין (שמות מסחריים: תרודנט או קורסודיל) עד שתןכלי לראות רופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?