כיס בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיס בחניכיים
    גלי
    19/11/2012

שלום דוקטור.

באחת השיניים יש לי כיס של 5-6 מ"מ . ( הייתי בבדיקה אצל מומחה לחניכיים.)
    מצב זה קיים אצלי כבר מספר שנים. אני מקפידה על ניקוי בחוט דנטלי , צחצוח שיניים וביקורים אצל שיננית. השאלה שלי האם כשיש כיס בעומק כזה חייב לעשות ניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיס בחניכיים

הוספת תגובה

• כיס בחניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    20/11/2012

כאשר בכל השיניים עומק הכיסים נע בין 1-3 מ"מ וקיים אתר בודד בעומק 5-6 מ"מ אפשר לטפל בו במגוון דרכים: ניקוי עמוק, טיפול בתכשירים מקומיים בשחרור מושהה (פריוצ'יפ, ארסטין), ניתוחי חניכיים. כדי לקבוע מה הטיפול המתאים ביותר במקרה שלך אני ממליץ שתפני לבדיקה, אבחון והמלצות אצל מומחה למחלות חניכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - כיס בחניכיים

גלי
    21/11/2012

מומחה לחניכיים אמר לי לעשות ניתוח בשן שיש בה כיס של 5-6 מ"מ.

אני פוחדת מניתוח. לכן, שאלתי אם חייב לעשות ניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - כיס בחניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    21/11/2012

כדאי לשאול את המומחה אם יש אפשרויות טיפול אחרות.אם המלצת המומחה איננה מתאימה לך, אפשר לפנות לבדיקה אצל מומחה נוסף למחלות חניכיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו