כאבים בחניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחניכיים
    שירה
    02/12/2012

עשיתי צילום סטטוס, רופא איבחן נסיגת חניכיים טובה, והמליץ לעשות ניקוי עמוק.. . יש לי כאבים בחניכיים מתחת לשן הטוחנת התחתונה, הרופא איבחן כיס עם מוגלה. האם ממבט חיצוני יכולים ישר לאבחן מוגלה?!, הוא סרב לעשות לי ניקוי עמוק ואמר שעלי לקחת תחילה מוקסיפן 500 3 פעמים ביום ואחר לבוא אליו. כשהראתי לו את צילום הסטטוס שעשיתי הוא רק הדגיש על נושא החניכיים שלי ולא הזכיר שיש לי עוד בעייה כלשהי. אחרי שלחצתי עליו ושאלתי אם יש עוד בעייה או חור בן, אז רק אחרי זה אמר לי: "כן יש חור גדול בתוך השן ממתחת לסתימה ואת צריכה ללכת לרופא מומחה לשורש שיטפל בזה" ואחר זה תבואי אלי ונעשה טיפול עמוק בחניכיים. שאלותי: א. מדוע לא אמר לי מיוזמתו שיש לי חור בשן אלא רק אחרי ששאלתי אותו אם יש לי עוד בעייה נוספת ואז אמר?? ב. האם רופא שיניים רגיל לא יודע לעשות לטפל בסתימת שורש בעייתית?? וצריך לשלוח אותי למומחה לבעיות שורש??, אנא תעזרו לי מה יש לכם לומר על הנ"ל??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחניכיים

הוספת תגובה

• כאבים בחניכיים - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    03/12/2012

אמא שלום רב.
    איני יודע לשפוט כי לא הייתי נוכח איתך ואין לי את כל הנתונים.
    רופא שיניים כללי יכול לבצע גם טיפולי שורש. מומחה לרוב עשוי להגיע לתוצאות מיטביות.
    עצתי לך, באם את מרגישה שקיבלת תשובות לא מספקות או לא הגיוניות, לכי לשמוע את דעתו של רופא נוסף. הדבר החשוב ביותר במערכת יחסים בין רופא למטופל הוא האמון.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו