מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ווילקודנטיקסשלי09/12/2012
שלום, הרופא המליץ לי לעבור יישור שיניים בעקבות נסיגת חניכיים. האורתודנטים אצלם הייתי אמרו שעליי לשייף או לעקור שיניים. אני מפחדת מאוד לשייף ולא מעוניינת בעקירות. שמעתי על ווילקודנטיקס ניתוח חניכיים + יישור לרוב ללא עקירות (תלוי). שאלתי היא האם השיטה מתאימה אם יש לי נסיגת חניכיים. 2. ברור לי שריכוך העצם תזרז את תהליך היישור אך לא ברור לי כיצד העובדה שהעצם רכה יותר נותנת מיקום לתזוזת השיניים ואין צורך בעקירות. 3.אילו רופאים עוסקים בשיטה זו? כאשר עושים בגוגל חיפוש עולה שם אחד בלבד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ווילקודנטיקס - תגובה
ד``ר אורלי ניר שפירא09/12/2012הדבר החשוב ביותר הוא קודם כל להתיעץ עם רופא /תחניכיים. עליו/ה לקבוע האם באמת הפתרון הינו ביישור שיניים . (יש מקרים שיישור שיניים אף מחריף בעיה של נסיגת חניכיים.)רק לאחר שבאמת הוחלט שזהו הפתרון אז אפשר לבדוק באיזו שיטה.
בכל מקרה אני ממליצה ששני הרופאים יהיו מומחים בעלי תעודה ממשרד הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווילקודנטיקס
שלי09/12/2012שלום, תודה על התשובה האם אוכל לקבל מעט מידע על שיטת יישור זאת - ווילקודנטיקס כיצד העובדה שהעצם רכה יותר נותנת מיקום לתזוזת השיניים ואין צורך בעקירות. 2.אילו רופאים עוסקים בשיטה זו? כאשר עושים בגוגל חיפוש עולה שם אחד בלבד תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהווילקודנטיקס - תגובה
ד״ר יעקב הורביץ10/12/2012השיטה הומצאה ע"י צמד רופאים מארצות הברית. חפשי wilckodontics, ובאתר של הרופאים תמצאי גם מידע בנושא וגם רשימת רופאים שעברו את הקורס. בדקתי את הרשימה עכשיו וראיתי בה שלושה אורתודונטים ושני פריודונטים (הח"מ ביניהם).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?