ווילקודנטיקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ווילקודנטיקס
    שלי
    09/12/2012

שלום, הרופא המליץ לי לעבור יישור שיניים בעקבות נסיגת חניכיים. האורתודנטים אצלם הייתי אמרו שעליי לשייף או לעקור שיניים. אני מפחדת מאוד לשייף ולא מעוניינת בעקירות. שמעתי על ווילקודנטיקס ניתוח חניכיים + יישור לרוב ללא עקירות (תלוי). שאלתי היא האם השיטה מתאימה אם יש לי נסיגת חניכיים. 2. ברור לי שריכוך העצם תזרז את תהליך היישור אך לא ברור לי כיצד העובדה שהעצם רכה יותר נותנת מיקום לתזוזת השיניים ואין צורך בעקירות. 3.אילו רופאים עוסקים בשיטה זו? כאשר עושים בגוגל חיפוש עולה שם אחד בלבד תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ווילקודנטיקס

הוספת תגובה

• ווילקודנטיקס - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    09/12/2012

הדבר החשוב ביותר הוא קודם כל להתיעץ עם רופא /תחניכיים. עליו/ה לקבוע האם באמת הפתרון הינו ביישור שיניים . (יש מקרים שיישור שיניים אף מחריף בעיה של נסיגת חניכיים.)רק לאחר שבאמת הוחלט שזהו הפתרון אז אפשר לבדוק באיזו שיטה.
    בכל מקרה אני ממליצה ששני הרופאים יהיו מומחים בעלי תעודה ממשרד הבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ווילקודנטיקס

שלי
    09/12/2012

שלום, תודה על התשובה האם אוכל לקבל מעט מידע על שיטת יישור זאת - ווילקודנטיקס כיצד העובדה שהעצם רכה יותר נותנת מיקום לתזוזת השיניים ואין צורך בעקירות. 2.אילו רופאים עוסקים בשיטה זו? כאשר עושים בגוגל חיפוש עולה שם אחד בלבד תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ווילקודנטיקס - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    10/12/2012

השיטה הומצאה ע"י צמד רופאים מארצות הברית. חפשי wilckodontics, ובאתר של הרופאים תמצאי גם מידע בנושא וגם רשימת רופאים שעברו את הקורס. בדקתי את הרשימה עכשיו וראיתי בה שלושה אורתודונטים ושני פריודונטים (הח"מ ביניהם).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו