מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי מחלת חניכיים חמורהסמוי29/12/2012
שלום
אני בת 16 וחצי, ויש לי כבר מחלת חניכיים חמורה ביותר..
יש לי ממש את כל הסימנים, דימום, נפיחות, נסיגת חניכיים, ריח רע, הפרשה מוגלתית, רגישות לטמפ' והכל
שהייתי פעם אחרונה אצל הרופאה עשו לי שיננית ואני לא יודעת בדיוק איך קוראים למחלה אבל היא אמרה שהיא מאוד מתקדמת ושאי אפשר להחזיר את המצב למצב הקודם שהיה (זאת אומרת לרפואה שלמה) אבל אפשר לעצור את זה .
אני הולכת שוב עוד שבועיים בערך, אבל אני ממש מפחדת הרופאים כל הזמן נותנים לי מי פה ומסבירים לי לצחצח ואני באמת מנסה עם מלח מים גם, מצחצחת פעמיים-שלוש ביום, משתמשת באביזר דנטלי וזה פשוט לא עובר לי, לפחות הנפיחות היא לא עובר, והריח הרע בעיקר מפריע לי אני כל היום עם מסטיקים ואני מרגישה שאני לא יכולה לדבר ליד אנשים אם אין לי מסטיק או משהו מרענן בפה.
אני חושבת שאני צריכה לעבור ניתוח או משהו כזה, הבנתי שזה אפשרי אבל הרופאים כל הזמן רק מביאים לי מיי פה ומסבירים לי איך לצחצח וכו', וכל כמה חודשים אני עושה שיננית
אבל הבעיה לא עוברת ויש לי את הבעיה הזו בין שנתיים לשלוש, אני לא יודעת בדיוק מתי הנסיגת חניכיים התחילה אבל הייתה לי את הבעיה הזו בזמן שהיה לי גשר גם והורדתי אותו לפני כמעט 3 שנים..
אני ממש מתוסכלת, נמאס לי מהריח בפה ואם צריך ניתוח אני רוצה לעבור אותו אבל אני מרגישה שהרופאים לא עוזרים לי, אני צריכה אולי לפנות בעצמי להגיד שאני רוצה ניתוח?! אני באמת לא יודעת כבר מה לעשות אז אני ילך לשם עוד שבועיים ויתנו לי שוב מיי פה וילמדו אותי לצחצח וזהו כלום לא יפתר.. בבקשה תעזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?