דלקת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכיים
    יעל
    09/01/2013

שלום,

יש לי דלקת חניכיים בין שן 46 לשן שלידה מצד שמאל שלי.
    הדלקת היא בין בחניכיים בין השיניים ומאוד כואב כאשר אני מעבירה קיסם,
    גם קצת למטה בחניכיים.
    הדבר גורם לי לכאבים בלעיסה בשן 46 למרות שרופא שיניים איבחן שהיא בסדר, ומקור הכאב הוא דלקת החניכים, וכאב בלילה כשאני שוכבת במיטה.
    עברתי ניקוי אבן וכיסים, אני מקפידה לנקות עם קיסם, ובמשך שבועיים שמתי עם קיסם ועם האצבע קורסידול ג'ל
    בין השיניים בחניכיים, אך המצב לא ישתפר.
    רופא השיניים אמר שבגלל שיש רווח די גדול בין שן 46 לשן שלידה, אז ישנה הצטברות מזון ודחיסת מזון ושאם יהיה לי כתר בעתיד שם אפשר יהיה לפתור את העניין של הרווח.
    אבל מבחינת דלקת החניכיים הוא לא ידע מה לומר...
    האם לקיחה של אנטיביוטיקה בכדורים תוכל לעזור?
    והאם כדאי להמשיך עוד עם הקורסידול ג'ל בלי הפסקות?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חניכיים

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    10/01/2013

שלום אפרת,
    הייתי מציע לך ללכת ולשמוע חוות דעת נוספת מרופא חניכיים שיבדוק את נסיבה לתופעה הדלקתית שאת מתארת. בכל מקרה, אין לקחת אנטיביוטיקה ללא הוראת רופא, ושימוש בחומרים על בסיס כלורהקסידין אינם מומלצים לשימוש קבוע.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ששווה מליון דולר מנסיוני

סימה דרור
    10/01/2013

סבלתי זמן רב, וניסיתי הכל הכל, כולל דברים שלא כדאי ליטול אותם זמן ממושך ברצף, עד שהגעתי לאחרונה למוצר חדש בשם " וונדר G " שהוא מכיל מס' 'מרכיבים טבעיים והוא לבליעה. הרוקחת אמרה לי שהמוצר חדש והתגובות החיוביות עליו מדהימות גם את היצרנים. שמעי לי שווה לנסות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ששווה מליון דולר מנסיוני - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    10/01/2013

לא הייתי ממליץ להשתמש במוצר שלא ברורים רכיביו והשפעותיהם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו