דלקת חניכיים וריח מהפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכיים וריח מהפה
    משה
    09/01/2013

לפני חצי שנה התחילה אצלי דלקת חניכיים, ירד לי דם בצחצוח, אפילו ביס בלחם היה מוריד לי דם והיו רואים דם על הלחם, הלכתי לרופאה והיא עשתה לי ניקוי שיניים, הביאה לי לגרגר מי פה ששכחתי את שמם (אמרה לא לגרגר יותר מ10 יום כי זה משחיר את השיניים) ולאחר ה10 יום לצחצח אך ורק עם מרידול.
    עכשיו שמתי לב שנפיחות ממש ירדה, יורד לי דם ממש לעיתים רחוקות אבל עדיין אני מרגיש טעם לא טוב בפה ולפעמים מעירים לי על ריח לא טוב.
    אני מצחצח עם מרידול ומגרגר עם ליסטרין כל בוקר וערב, והריח והטעם מחזיקים בקושי 10 דקות ואז מתחיל להיות טעם רע בפה!
    אשמח לעזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חניכיים וריח מהפה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים וריח מהפה - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    09/01/2013

חשוב ללכת לבדיקת חניכיים מסודרת כדי לבדוק את מצב דלקת החניכיים והאם צריך טיפול נוסף.
    כמו כן יש חשיבות לצחצוח יסודי כולל צחצוח בין השיניים פעמיים ביום על מנת לסלק את מירב החיידקים מהפה.
    שטיפת פה לבדה לא תואיל בפני עצמה. כמו כן הטיפול אינו חד פעמי אלא חייב להיות המשכי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו