כאבים חזקים עקב נסיגת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים עקב נסיגת חניכיים
    שיר
    19/02/2013

שלום וברכה, לפני מס חודשים הופיעו לי כאבים חזקים סביב אחת השיניים האחוריות,הלכתי לרופא שיניים הוא בצע צילום ואמר שיש נסיגת חניכיים קלה, הוא שם חומר והכאבים חלפו.
    לפני מספר ימים שבו הכאבים סביב אותה שן, כאבים חזקים מאוד והשן מאוד רגישה, הלכתי שוב לרופא שיניים, יש לציין שאני שבוע 13 להריון אז הרופא לא רצה לבצע צילום, אבל אמר שככל נראה זה מהנסיגה ושם פלואוריד בריכוז גבוה. בנוסף הוא אבחן דלקת חניכיים סביב אותה שן ובשיניים קדמיות. עברו מספר ימים, אני מטפלת בדלקת כפי שהודרכתי, אין שום שיפור בכאבים אני סובלת מאוד ולא יודעת מה לעשות, אשמח מאוד לעזרתכם. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים חזקים עקב נסיגת חניכיים - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    19/02/2013

כיוון שאת בהריון אפשרויות הטיפול הן מוגבלות.
    כדאי שוב שהרופא יוודא שאין שם עששת או בשיניים סמוכות. בנוסף כדאי שתשתמשי באחת ממשחות השיניים המטפלות ברגישות (כמו סנסודין או קולגייט פרו רליף).
    לאחר הלידה מומלץ כי תיגשי לבדיקה מסודרת אצל מומחה לרפואת חניכיים על מנת שיאבחן את המצב ויטפל בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו