חניכיים רגישות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חניכיים רגישות
    דליה
    12/03/2008

שלום רב לך,
    לפני מספר שנים סבלתי מציסטות בחניכיים העליוניות ועברתי ניתוח בחניכיים,הניתוח עבר בהצלחה אך לאחרונה החלו אצלי כאבים נוספים בחניכיים התחתונות והעליונות,לא הייתה לי אפשרות לאכול מוצרים חמים או קרים,
    כיצד יש לטפל בתופעה זו מבלי לעשות שוב ניתוח אשר כרוך בכאבים ונפיחויות (לפי דברי הרופא יש לי גם ציסטות בחניכיים התחתונות)
    האם יש לכך הסבר מדוע הציסטות מופיעות ומה עושים כדי למנוע אותם???????
    רציתי לציין שאני מצחצחת את השיניים עם פריוטבע לחניכיים רגישות.
    אשמח מאד על תשובתך
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חניכיים רגישות

הוספת תגובה

• חניכיים רגישות

ד״ר יעקב הורביץ
    13/03/2008

התיאור שלך יכול להתאים לשני סוגים של בעיות. האחת- ציסטות בקצה שורשי השיניים. הטיפול בבעייה זו יכול להיות באמצעות טיפול שורש חוזר או בניתוח לכריתת חוד השורש הנגוע. האחרת- מחלת חניכיים המתבטאת בהופעת כיסי חניכיים (לא ציסטות). חלק מהטיפול במחלת החניכיים יכול להיות באמצעות ניתוחי חניכיים. לפי דבריך החלו בזמן האחרון כאבים בחניכיים בלסת העליונה והתחתונה. יתכן שמחלת החניכיים שלך, אשר טופלה בעבר, חזרה ונתנה את סימניה. יתכן גם שמדובר בשתי בעיות המתרחשות בו זמנית בפה שלך. לכן, עצתי היא שתפני לרופא חניכיים לבדיקה, אבחון וטיפול בהתאם לצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו