מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקות חניכיים חוזרותהדס06/03/2013
עד גיל 25 בערך היו לי שיניים נהדרות, חניכיים בריאות ולא היתה שום בעיה. לפתע התחילה להצטבר כמות גדולה של אבנית ודלקות חניכיים חוזרות שגורמות לי לדימומים בציחצוח ולכאבים. אני מקפידה על טיפולים אצל שיננית אבל מתחילה לשים לב לשינוי במראה וזה מפריע לי. מה ניתן לעשות בשלב הזה מעבר לתחזוקה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר תגובה בבקשה?
הדס10/03/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות חניכיים חוזרות - תגובה
ד``ר קובי אקשטיין10/03/2013היי הדס,
מה לעשות? מה שהיית עושה אם היו מתפתחים לך כאבים בברכיים - הולכת לאורטופד שמתמחה בבעיות ברכיים. פשוט לכי להתייעץ עם רופא שתחום מומחיותו הוא מחלות חניכיים, היינו מומחה במחלות חניכיים.
רשימת המומחים מצויה באתר האיגוד הישראלי למחלות חניכיים ובאתר ההסתדרות לרפואת שיניים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות חניכיים
גליה12/03/2013יכולות לגרום גם לנסיגה. אני סבלתי מדלקות חוזרות, השתמשתי בכל משחה שהמליצו לי, הקפדתיעל ניקיון וציחצוח נכון, הלכתי לשיננית פעם בשלושה חודשים ועדיין הדלקת הייתה חוזרת כל הזמן. החניכיים היו נפוחות וכואבות! בשךב מסויים בהמלצת חברה הלכתי לטיפול אצל נטורופתית והיא המליצה לי על סלדרין שזה איזשהו תוסף מזון שמטפל בדלקות חניכיים, השיפור היה משמעותי! עד עכשיו אני נוטלת את התוסף ובינתיים לא חזרו הסימפטומים (4 חודשים) אז אני מניחה שאין גם דלקת. בכל אופן כמעט בכל בית מרקחת במחלקת טבע יש יועצת שתוכל לעזור לך, אולי שווה לך לנסות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?