דלקות חניכיים חוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקות חניכיים חוזרות
    הדס
    06/03/2013

עד גיל 25 בערך היו לי שיניים נהדרות, חניכיים בריאות ולא היתה שום בעיה. לפתע התחילה להצטבר כמות גדולה של אבנית ודלקות חניכיים חוזרות שגורמות לי לדימומים בציחצוח ולכאבים. אני מקפידה על טיפולים אצל שיננית אבל מתחילה לשים לב לשינוי במראה וזה מפריע לי. מה ניתן לעשות בשלב הזה מעבר לתחזוקה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקות חניכיים חוזרות

הוספת תגובה

• אפשר תגובה בבקשה?

הדס
    10/03/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות חניכיים חוזרות - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    10/03/2013

היי הדס,
    מה לעשות? מה שהיית עושה אם היו מתפתחים לך כאבים בברכיים - הולכת לאורטופד שמתמחה בבעיות ברכיים. פשוט לכי להתייעץ עם רופא שתחום מומחיותו הוא מחלות חניכיים, היינו מומחה במחלות חניכיים.
    רשימת המומחים מצויה באתר האיגוד הישראלי למחלות חניכיים ובאתר ההסתדרות לרפואת שיניים.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקות חניכיים

גליה
    12/03/2013

יכולות לגרום גם לנסיגה. אני סבלתי מדלקות חוזרות, השתמשתי בכל משחה שהמליצו לי, הקפדתיעל ניקיון וציחצוח נכון, הלכתי לשיננית פעם בשלושה חודשים ועדיין הדלקת הייתה חוזרת כל הזמן. החניכיים היו נפוחות וכואבות! בשךב מסויים בהמלצת חברה הלכתי לטיפול אצל נטורופתית והיא המליצה לי על סלדרין שזה איזשהו תוסף מזון שמטפל בדלקות חניכיים, השיפור היה משמעותי! עד עכשיו אני נוטלת את התוסף ובינתיים לא חזרו הסימפטומים (4 חודשים) אז אני מניחה שאין גם דלקת. בכל אופן כמעט בכל בית מרקחת במחלקת טבע יש יועצת שתוכל לעזור לך, אולי שווה לך לנסות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו