היי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי
    נועה
    07/03/2013

כשהחנייכים שתומכות בשן (אלה שבין שן לשן )
    יכולות לזוז טיפה , האם זה מצב שאפשר לטפל בו ?
    ואיך קוראים לסוג זה של בעיה? זה מוכר ?
    (תמיד הייתה לי דלקת חניכיים שלא הצלחתי להיפטר ממנה , חנייכים אדומות ונפוחות)

(בת 16 וחצי)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי

הוספת תגובה

• מצורפת תמונה

נועה
    07/03/2013

מדובר על אחד מהלסת העליונה , ו2 מהלסת התחתונה (אלה שאני יכולה להזיז.. הם גם אלה שנפוחות .. )

והאם יש לי תדבר הזה שנקרא נסיגת חניכיים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצורפת תמונה - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    07/03/2013

נעה שלום,
    "צמיחת" רקמת החניכיים מעבר לגבולותיה הטבעיים אצל מטופלים העוברים טיפול אורתודונטי - יישור שיניים, היא נפוצה למדי. אחת הסיבות היא גרוי חיידקי קבוע ומתמשך לרקמת החניכיים, שנובע מצחצוח לא מספק.
    בהחלט אפשר לההפחית את מידת הנפיחות וגדילת הרקמה בטיפול חניכיים אצל רופא חניכיים. ישנם מצבים בהם לאחר סיום יישור השיניים צריך לבצע התאמה כירורגית על מנת להחזיר את החניכיים לקווי המתאר הנכונים.
    בקיצור - כדאי להתייעץ עם רופא מומחה לחניכיים.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    07/03/2013

כאשר מבצעים תנועות אורתודונטיות לעיתים יש גדילת יתר של החניכיים.
    מצב זה דורש אבחון וטיפול אצל רופא מומחה לחניכיים במקביל לרופא האורתודונט המיישר את השיניים.לעיתים יש אפילו הנחייה להפסיק לזמן מה את היישור שיניים על מנת לא לגרום לנזק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו