חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חניכיים
    ענת
    13/03/2008

היי שלום עשו לי גשר של 3 כתרים באזור העליון של הפה(עד שתי שיניים האחרונות)את השן הראשונה עקרו ויש שם נסיגת חניכיים וספיגת עצם ,מה שכן לפני העקירה והכתרים של שתי השיניים האחרות החניכיים היו מאד נפוחות והרימו לי את הלחי והייתי ממש יפה עם לחיים מלאות ויפות.
    כשעשו לי את הגשר כולל העקירה כל הנפיחות ירדה ויחד עם זאת כל הלחי ועכשיו הפנים שלי נפולות ולא יפות ונראות רזות.
    האם יש אפשרות למלא חניכיים לא רק במקום של הנסיגה אלא גם בהמשך החניכיים? ןאם כן איך ניתן לעשות זאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חניכיים

הוספת תגובה

• חניכיים

ד״ר יעקב הורביץ
    14/03/2008

שלום רב,
    קשה לתת תשובה לשאלתך. היופי בדרך כלל קשור לבריאות. יתכן, עם זאת, שהתהליך הדלקתי היה קיים זמן רב והתרגלת למראה הנפוח שהוא יצר באיזור הלחי. עכשיו, כשהבעיה נפתרה, המצב הבריא והתקין נראה לך לא יפה. מה המצב בצד השני של הפנים? האם יש לך נפיחות ודלקת בצד השני או שמצב החניכיים והשינים שם הינו תקין ובריא? האם יש סימטריה בין שני צידי הפנים?
    לשאלתך בנושא מילוי של החניכיים, עקרונית קיימת אפשרות לבצע ניתוח להשתלת חניכיים כזו בכפוף לכך שהמצב הפריודונטלי תקין ובריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו