בעיות חניכיים לחולה אונקולוגית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות חניכיים לחולה אונקולוגית
    ויקטור
    16/03/2013

שלום לך דוקטור. אישתי חולה בסרטן הריאות שלב 4 למעלה משנה והיא מטופלת בכימוטרפי -אלימטה-ואווסטין ב3 חודשים האחרונים היא סובלת מבעיות חניכיים קשות וכאבים .אחרי טיפול כימי למשך שבוע וחוזר חלילה .יש לציין שאישתי בגיל 55 והיא עקרה את רוב השיניים בהמלצת האונקולוג ומחלקת פה ולסט בשיבא על מנת שתוכל לקבל תרופה בשם =זומרה.אני שואל איך אפשר לעזור לה? כמו חומרי שטיפת פה-או לחלופין גם תרופות מתאימות. תודה ויקטור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בעיות חניכיים לחולה אונקולוגית - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    18/03/2013

ויקטור שלום,
    אני מאד מצטער לשמוע על מצבה של אשתך. אני מכיר לצערי מקרוב את הסבל שהטיפולים שציינת עלולים לגרום בצורת פצעים ונגעים מכאיבים בחלל הפה. למיטב ידיעתי הטיפול שניתן לעשות הוא טיפול תומך ומקל. להשתדל מאד שלא יתפתחו זיהומים ברקמות הפה ולכן עם כל הקושי לשמור על היגיינת פה טובה. לעשות שטיפות עם תמיסות לא כימיות - לא שטיפות פה קנויות, אלא עם נוזלים כמו תה בבונג פושר, או מי מלח מדוללים.
    אני מציע לך להציג את השאלה בפורום אחר באתר - פורום "רפואת שיניים לחולים בסיכון" או להתייעץ עם מרפא בצמחים.
    רק בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה.

ויקטור
    18/03/2013

אני מאוד מודה לך על תשומת הלב שהקדשתה בתשובתך ושוב תודה רבה על העצות נקווה שיהיה בסדר תודה.ויקטור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו