דלקת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכיים
    תודה
    02/04/2013

שלום רב,
    אני כבר בערך 5 שנים בטיפול אורטודנטי ליישור השיניים עם גשר, הצחצוח עם הגשר מאוד מקשה על צחצוח טוב כמו שצריך ולכן יש לי דלקת חניכיים תקופה אחרי תחילת הטיפול ועד היום, בערך 5 שנים.
    השאלה שלי האם דלקת חניכיים כל כך הרבה זמן יכולה להשפיע על מערכות שונות בגוף, התרגשות שונות בגוף לדוגמה מערכת החיסון. כאבים בפנים או אפילו עייפות?
    אשמח לתשובה מפורטת
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חניכיים

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    02/04/2013

דלקת חניכיים אכן מערבת את מערכת החיסון של הגוף אך לא בהכרח גורמת לתופעות אותן תיארת.
    השאלה הנשאלת מדוע אינך מטפל /ת בדלקת החניכיים ?!
    האם שקלת לפנות למומחה /ית לרפואת חניכיים ולהתיעץ מהו הטיפול המועדף במקרה שלך?
    אני ממליצה בחום לעשות זאת. טיפול אורתודונטי על רקע של דלקת חניכיים אינו מומלץ ואף יכול לגרום לנזקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה !

שלום
    02/04/2013

קודם כל תשובה על התשובה המהירה.
    והשאלה שלי מה זה אומר שדלקת חניכיים מערבת את מערכת החיסון, מה זה יכול לגרום ?
    אני הורדתי את הגשר בשנה האחרונה, והאורטודנטית שולחת אותי כל הזמן לשיננית שעושה לי ניקוי ואומרת לי לשטוף את הפה עם מי פה פעמיים ביום. זה הטיפול היחיד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה ! - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    02/04/2013

כאשר יש דלקת בגוף יש תגובה של מערכת החיסון . זה באופן כללי ולא ספציפי לתחושות שלך.
    אני ממליצה בחום לפנות למומחה לחניכיים כדי שיאבחנו את מצבך וימליצו על טיפול בהתאם עד לפתרון הבעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמירה על הגיינת הפה היא בסיס למניעה

מישל
    04/04/2013

שלום,
    בני בן 30 סבל מהתופעה הזו גם,הוא ניסה משחות וג'לים שמכילים חומרים מאלחשים אך זה פיתרון סימפטומי בלבד. בשנתיים האחרונות הוא התחיל להשתמש בסלדרין (סולגאר) לטיפול בדלקת חניכיים וזה עוזר לו וכמובן שהוא מקפיד גם על תזונה נכונה אז הכל ביחד משלים.
    ויש שיפור מבחינת העייפות, הזיכרון וגם הוא לא אפאתי כל כל אחד זה כנראה משפיע בצורה שונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו