איבחון לקוי??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבחון לקוי??
    רינה
    15/07/2013

שלום! לפני כחודש הלכתי לפריודנט בעקבות נפיחות בחניכיים. ללא דימום. אבל נפיחות שהטרידה אותי כי התלוותה אליה גם תופעה מוזרה בדיבור- שן מסויימת היתה מתנגשת תמיד עם השיניים שמתחתיה בעת הדיבור.וגם מעין חוסר נוחות לעיתים בהגייה. תופעה מוזרה...בכל אופן- הלכתי לצילומים בעקבות הפנייתו- והוא אמר שיש לי נסיגת חניכיים התחלתית שאפשר לעצור ולמנוע בעזרת שמירה על היגינה נכונה.לאחר שבועיים מסרתי את צילומי לעוד פריודנט שטען שאין כלום. אך התופעות של נפיחות וגירוד בחניכיים וכן ה"בעיה בדיבור" נמשכות.. האם יש קשר בין התופעות? ושנית- האם יכול להיו שהרופאים לא אבחנו טוב ויש לי נסיגה אגרסיבית כפי שהיא מכונה או נסיגה מתקדמת??
    אודה לכם על תשובתכם.
    אני מאוד דואגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבחון לקוי??

הוספת תגובה

• איבחון לקוי?? - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    16/07/2013

שלום רינה,
    אני מניח שאם שני רופאי חניכיים איבחנו מחלת חניכיים קלה בלבד, לא סביר ששניהם טעו. יתכן והנפיחות והתלונה שאת מתארת איננה עקב מחלת חניכיים אלא מסיבות אחרות. כמובן שלא ניתן לאבחן דרך הפורום...יש לבצע בדיקה קלינית, כלומר הסתכלותית ולא רק דרך צילום רנטגן. אם לא קיבלת מענה משביע רצון לבעייתך, אולי כדאי לנסות ולקבל דעה נוספת שלישית.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו