משחת השיניים פרודונטקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחת השיניים פרודונטקס
    אנונימית
    16/07/2013

יש לי מחלת חניכיים כבר הרבה זמן שהם נפוחות ורציתי לשאול האם המשחה הזו טובה ומסייעת בטיפול ? כתוב עליה למניעת בעיות חניכיים אבל רציתי לדעת אם זה עוזר לטפל במחלה עצמה, קניתי את זו של ג'ל עם פלואוריד
    אשמח לחוות דעת

כמו כן יש לי עוד שאלה
    אני עם מחלת חניכיים כבר יותר משנתיים,
    ותמיד שאני הולכת למרפאה מסבירים לי איך לצחצח עושים לי שיננית כל שלוש חודשים ואני מרגישה שבאמת אני מצחצחת טוב עם משחה טובה ופעמיים ביום ואפילו גם הביאו לי לקנות משחה במיוחד למחלת חניכיים, ואני משתמשת גם בקיסמים דנטליים אבל עדיין הנפח בחניכיים שלי אף פעם לא יורד ... אני לא מבינה למה, זה ממש מעיק כבר אני כאילו לא מצליחה לטפל בזה וכל פעם שאני באה למרפאה הרופא עושה לי אותו דבר מסביר לי איך לצחצח ושיננית..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משחת השיניים פרודונטקס

הוספת תגובה

• משחת השיניים פרודונטקס - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    17/07/2013

לגבי הנפיחות שעדיין נותרת בחניכיים, יתכן והיא לא תוצאה של בעיית חניכיים אלא מסיבות אחרות, כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל,
    לגבי זה שבכל פעם "עושים אותו הדבר", בטיפול תחזוקתי כמו שאת עוברת אחת לכמה חודשים, חלק מהטיפול הוא לחזק הרגלים ולודא שאת עובדת - מצחצחת נכון, כך שאת מקבלת טיפול נכון.
    לגבי משחת השיניים, אם היא טובה לך, את אוהבת אותה ומרגישה שעושה לך טוב, תשתמשי בה. יש מגוון משחות שיניים של יצרנים שונים עם תכונות ש"מועילות" לחניכיים רגישים. מה שמתאים לך, לכי על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו