עזרה בבקשה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה...
    זהבית
    29/03/2008

שבת שלום!
    אני בבעיה ואשמח לתשובה בבקשה...
    גדלה לי שן בינה ובכמה ימים זה התלווה בכאבים ממש חמורים, ביום חמישי הייתי אצל רופא שיניים שאמר שנוצרה לי דלקת בגלל הגדילה של השן בינה.
    הוא נתן לי אנטיביוטיקה - מוקסיפן , אבל משום מה הרוקחת נתנה לי מוקסיויט , לא שמתי לב לכך באותו רגע והתחלתי לקחת ביום חמישי שני כדורים, רק אתמול שמתי לב לכך והבנתי שזה אותו דבר, אז המשכתי לעוד שלושה כדורים, כמובן ביום.
    השאלה שלי היא - הכאבים לא פוסקים, רק מתגברים , למה?אני כבר כמה ימים עם האנטיביטיקה , איך יכול להיות שהכאבים לא פוחתים? זה גם מקרין על הצוואר ועל הראש ועל כל הצד של השן. במקביל לקחתי חצי כדור של נרוסין , כדי להקל על הכאב , אבל זה לא ממש מקל..האם זה בסדר לקחת אותו במקביל לאנטיביוטיקה?זה לא יותר מידי כדורים?

ממתינה לתשובה...

תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה...

הוספת תגובה

• עזרה

ד״ר יעקב הורביץ
    30/03/2008

אם הכאבים מתגברים אין מנוס מפניה חוזרת לרופא השיניים. בכל אופן, בנתיים אפשר לקחת את האנטיביוטיקה עם תרופה נגד כאבים כמו נרוסין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

זהבית
    30/03/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו