הארכת כותרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארכת כותרת
    נטע
    26/10/2013

אני אמורה לעשות בקרוב הארכת כותרת בשן רציתי לשאול האם ייתכנו כאבים חזקים ביום הניתוח ולאחר הניתוח ? אם כן מה נותנים להקלה ? ואילו עוד תופעות יכולות להיות?
    ודבר שני אני אמורה כנראה לעשות פעמיים את הניתוח הנ"ל כי יש לי 2 שיניים בצד ימין ושן אחת בצד שמאל נאמר שלא טוב שאעשה הכל ביחד כי לא אוכל לאכול בשום צד ? מה דעתך בנושא האם נכון מה שהומלץ לי ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הארכת כותרת

הוספת תגובה

• הארכת כותרת - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    27/10/2013

כאבים לאחר ניתוח הם מאוד סוביקטיבים.
    מומלץ לנטול כדורים נגד כאבים כשעה לאחר תום הניתוח בטרם חולפת ההרדמה . ואז לנטול כדורים לפי הצורך.
    לעיתים הכאבים עלולים להמשך מספר ימים אך אילו כאבים שחולפים עם מתן תרופות נגד כאבים.
    כמו כן רצוי לבצע את הטיפולים בשתי פגישות וזאת כדי להקל עליך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארכת כותרת

נטע
    27/10/2013

האם לפי המצב בדר"כ האם אוכל לחזור לפעילות רגילה או שרק כעבור כמה ימים וכדאי לקחת כמה ימי מחלה/התאוששות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארכת כותרת - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    27/10/2013

אם עבודתך אינה פיזית את יכולה לחזור לעבודה למחרת.
    לעומת זאת אם את עובדת עם קהל יש סיכוי לנפיחות יום יומיים אחרי אז יש לקחת גם את זה בחשבון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו