הארכת כותרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארכת כותרת
    נטע
    07/12/2013

אני יכול להיות צריכה צריכה לעבור ניתוח הארכת כותרת עוד לא החליטו סופית , הרופאה שלי צריכה להתייעץ סופי אם המומחה , השאלה שלי באיזה שלב יודעים סופי האם אחרי המבנה , או אפילו אחרי הכתר הזמני ואם אני יצטרך האם הניתוח קשה ובמה זה כרוך אח"כ ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הארכת כותרת

הוספת תגובה

• הארכת כותרת - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    07/12/2013

אחד הקריטריונים המרכזיים בקביעת הצורך בניתוח הארכת כותרת היא השאלה האם יש מספיק חומר שן גלוי מעל לגובה החניכיים לתמיכה בכתר. רופא שיניים מנוסה יכול לתת את התשובה לכך, עם זאת, לעיתים נחוצה גם חוות דעת משלימה של המומחה לחניכיים. ההחלטה לרוב מתקבלת בשלב הכתר הזמני אולם לעיתים ניתן לדעת את התשובה לכך עוד טרם ביצוע טיפול השורש, או לפני ביצוע המבנה.
    הניתוח דורש מיומנות של מומחה אבל הוא לרוב ניתוח זעיר יחסית ואינו כרוך בתופעות לוואי בלתי הפיכות. לקריאה נוספת את מוזמנת לבדוק את התשובות לשאלות 4, 5, 12.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו