דימומים בחניכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימומים בחניכים
    אבי
    13/12/2013

שלום אני בן 26 וחצי לפני כמה חודשים היו לי דימומים בין השינים הלכתי למומחה שאבחן דלקות חניכים בין השינים ומספר כיסים של 5 מילמטר. הוא אמר לי שבעזרת ניקוי קיסמים חוט וצחצוח נכון זה יעבור ובאמת לאחר חודש שחזרתי אליו הדימום השתפר משמעותית והכיסים היו רדודים לטענתו הוא אמר לי להמשיך כך ולחזור לביקורת בעוד שנה.
    אני בעזרת ניקוי מוקפד של בוקר וערב הצלחתי להגיע למצב של 0 דימום.
    הבעיה שלי כרגע נגיד ולדוגמא אני מחפף קצת בניקוי או יומיים שלוש לא עושה חוט או קיסם ישר הדימומים חוזרים או מתרבים וכרגע יש לי 2 שינים שמדממות הרבה . רציתי לשאול מה עושים? אני מכיר אנשים שבקושי מצחצחים שינים ולא עשו חוט מעולם ואין לי דימומים בכלל למה רק אצלי אני צריך להקפיד ככה? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דימומים בחניכים

הוספת תגובה

• דימומים בחניכים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    16/12/2013

תגובת החניכיים לגירוי החיידקים והאבנית המצטברים על השיניים שונה מאדם לאדם. אצלך כנראה שהתגובה עוצמתית. לכן גם יומיים שלושה של הזנחה מתבטאים מייד בדימום.
    במקרה שלך טוב שהמחלה אובחנה בגיל מוקדם יחסית, לפני שהצטבר נזק ניכר.
    אני ממליץ שבנוסף לניקוי היומי תבקר אצל השיננית לטיפולי תחזוקה וסילוק אבנית אחת ל 3-4 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימומים בחניכים - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    19/12/2013

אבי, כל אחד והגוף שלו...יש אחד שאוכל בלי הפסקה ונשאר רזה ושני שרק מסתכל על עוגה ועולה במשקל...יש פה רכיב גנטי חזק שמשפיע על התגובה של הגוף לחיידקים שבפה. אם כל מה שאתה צריך לעשות בשביל לשמור על בריאות הפה הוא לצחצח שיניים ביעילות, אשריך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו