טיפול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול
    רוית
    30/01/2014

שלום הייתי אצל רופאת השיניים ששולחת אותי למומחה החניכיים וגם למומחה לשורש . הסיפור הוא כזה: הורידי לי 2 כתרים , שיש לי דלקת ב-2 שיניים שעברו טיפול שורש וכתר , ובעקרון אמורה לעבור חידוש וכל השאר אבל אחרי שהורידה אמרה שבספק אם יוכלו וכנראה אצטרך השתלת שיניים לפי מה בדרך כלל מחליטים אם צריך השתלה ואם כן עושים גם חידוש קודם לנקות את השורשים ואז השתלה או בכלל לא צריך חידוש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול

הוספת תגובה

• טיפול תוספת

רוית
    01/02/2014

והשאלה היא כי שולחים אותי קודם למומחה לחידוש ואח"כ למומחה לחניכיים שאצלו התורים ארוכים יותר האם זה הגיוני הסדר הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול תוספת - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    01/02/2014

אני מבין שמדובר בשתי שיניים בהן בוצע בעבר טיפול שורש וגם כתר וכעת התגלו בעיות. זה כבר לא פרק א׳ בו השיניים שלמות ובריאות, וגם לא פרק ב׳ בו מבצעים טיפול שורש וכתר בשן, אלא פרק ג׳: אחרי כל הטיפולים שהשן עברה הופיעו בעיות נוספות הדורשות טיפול. בשלב זה סיכויי ההצלחה לטיפול הרבה פחות ברורים. לכן רופאת השיניים שלך מבקשת להתייעץ עם מומחה לטיפולי שורש (אנדודונט) ועם מומחה למחלות חניכיים (פריודונט), כדי להחליט כיצד לטפל בשתי השיניים הבעייתיות, האם ניתן לבצע בהן טיפולים נוספים, מה סיכויי ההצלחה של הטיפולים, מה הפרוגנוזה של השיניים (כמה זמן צפוי שהן תמשכנה לתפקד בחלל הפה שלך), מהם הסיכונים הכרוכים בטיפול, אם ישנם, ומהן עלויות הטיפולים.
    לא משנה מה בדיוק סדר ההתייעצויות, רופאת השיניים עשתה טוב בכך שפנתה לקבלת חוות דעת נוספות שיעזרו לה להעניק לך טיפול טוב ונכון יותר.
    אני מציע שתהיי שותפה לתהליך קבלת ההחלטות על ידי כך שתשאלי את את השאלות הנ״ל וכך תוכלי לקבל את ההחלטה הכי מתאימה לך הן מבחינת הטיפול והן מבחינת המחיר בכסף ו/או באובדן שיניים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו