ריח רע מהפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריח רע מהפה
    בני
    03/04/2014

שלום, כב הרבה זמן שאני מרגיש שיש לי ריח לא נעים בפה בזמן נשיפת אויר, אמרו לי שיש לי דלקת חניכיים קלה אבל לא מעבר (לא ריקבון), ואני מנקה את הפה עם חוט דנטלי בערב בנוסף לצחצוח. ויש לי כמה שאלות
    האם צריך לצחצח גם את החייך (העליון) או בכלל, כלומר האם זה יכול להיות גורם הריח? אם כן אז כיצד?
    איך אדע אם עליי לעשות הקצעת שורשים? או ניקוי עמוק אולי? (אני מבקר אצל השיננית בערך פעם בחצי שנה)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריח רע מהפה

הוספת תגובה

• ריח רע מהפה - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    03/04/2014

ריח פה הוא אחת הבעיות הכי לא נעימות. ברוב המוחלט של המקרים ריח הפה הוא תוצאה של תוצרי פירוק של חיידקים המצויים בכיסי החניכיים ובגב הלשון.
    לכן, יש לנקות את שני האיזורים האלו ביסודיות. מומלץ לבדוק את מצב החניכיים, האם יש מחלת חניכיים וכיסי חניכיים, ומומלץ גם לבדוק את גב הלשון. פנה לבדיקה ואבחון אצל מומחה לחניכיים ובהתאם לכך הוא יוכל להמליץ על הטיפול המתאים: לימוד הברשה וניקוי השיניים והלשון, סילוק אבנית, הקצעת שורשים, ניתוחי חניכיים וכיו״ב, לפי הצורך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו