נסיגת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסיגת חניכיים
    לירון
    28/05/2014

שלום,
    האם רווחים בין השיניים מעיד על נסיגת חניכיים??
    אם כן מה האפשרויות שאני יכולה לעשות?
    אין לי דימומים בזמן צחצוח או נפיחות או רגישות לקור/חום והשיניים שלי לא זזות..
    יש לציין שיש דלקת חניכיים ובביקורת האחרונה אצל שיננית היא אמרה שהמצב מצויין למה שהיה...
    אני גם משתמשת במי פה כל יום ובמברשת שיניים חשמלית ועושה גם מים עם מלח
    בנוסף עברתי טיפול אורתודנטי בעברי..
    אני בת 25
    השיניים נראות לי באותו אורך/גודל
    בתודה שני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נסיגת חניכיים

הוספת תגובה

• בנוסף..

לירון
    28/05/2014

שלום,
    שכחתי להוסיף שפעם כן היה יורד לי דם בזמן הצחצוח אבל מאז הביקורת האחרונה אצל השיננית כבר לא יורד לי דם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסיגת חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    29/05/2014

דלקת בחניכיים עלולה לגרום לנסיגת חניכיים. אחרי שהחניכיים נסוגו הם לא חוזרים. לכן, אם יש רווחים בין השיניים שלך כנראה שחלה נסיגת חניכיים. עכשיו צריך לשמור שהנסיגה לא תתקדם, על ידי ניקוי טוב של השיניים: הברשה נכונה ואיכותית ושימוש יעיל בחוט דנטלי.
    השיננית ציינה ש״המצב מצויין למה שהיה״, אם כך בקשי את עזרתה בשימוש במברשת ובחוט כדי שתגיעי למצב מצוין לא רק באופן יחסי אלא באופן מוחלט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו