דלקת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכיים
    מיטל
    15/10/2014

שמעתי שיכול להיות תגובה לדלקת חניכיים לכאלה שלוקחים תרופות לאפילפסיה אני לוקחת למיקטל והתחילה לא מזמן דלקת חניכיים , ופלאק במהירות שלא היה עד כה האם יש קשר או שזה מקריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת חניכיים

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    15/10/2014

תגובת חניכיים ללמיקטל לא דווחה בספרות המדעית. עם זאת, קראתי שיש לעיתים נטיה מוגברת לדימום מן החניכיים.
    בקרי אצל רופא השיניים או אצל המומחה למחלות חניכיים לבדיקה תקופתית ולניקוי שיניים אחת ל- 3-6 חודשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים

מיטל
    16/10/2014

זהו שפתאום יש לי בתדירות של חודש אחרי ניקוי השיניים אצל השיננית ובחיים לא היה לי בתדירות כזאת המינימום שהיה לי זה 3 חודשים , ושוטפת שיניים פעמים ביום אחרי ארוחת בוקר וערב וסוף שבוע אפילו 3 פעמיים גם אחרי ארוחת צהריים , וגם משתמשת במברשונים לניקו ומי פה ובגלל זה לא מבינה איך פתאום נוצר לי פלאק ודלקת בחניכיים במיוחד גם שלא אוכלת כמעט כלום דברי מתיקה? מה התופעה הזאת איך זה קורה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו