רגישות צווארית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות צווארית
    מיטל
    20/12/2014

יש לי כנראה רגישות צווארית בשן שעברה סתימה לבנה , שנה וחצי אחרי . האם יש איזה משהו להקל או שזה פשוט בתקופות ובחורף יותר קשה , למרות שמשתמשת במשחות לשיניים רגישות וזה לא עוזר. ויש שוני יש ימים שזה מאוד מציק ויש ימים שבהרבה פחות , ועשו בדיקות וגם צילום ושללו עששת ואמרו לי שלאור כל הממצאים נראה שזה רגישות ואם לא אני אבחין בכאבים וזה יחמיר. מה דעתך ומה אפשר לעשות אם זה רגישות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות צווארית

הוספת תגובה

• רגישות צווארית - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    20/12/2014

אפשר להשתמש באחת ממשחות השיניים המיועדות לרגישות צווארית: לקחת מעט משחה ולשפשף אותה על צוואר השן הרגישה באמצעות האצבע.
    אפשרות נוספת: להבריש את צוואר השן במברשת שיניים רכה ללא משחה במשך כמה ימים. בדרך כלל הרגישות חולפת תוך שבוע- שבועיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות צווארית

מיטל
    20/12/2014

זהו אם לא כתבתי בהודעה הקודמת , אני משתמשת כבר הרבה זמן במשחה לרגישות כבר הרבה זמן ולא עוזר והכאב / הרגישות אחר גדולה בשן זה בעת הצחצוח וגם הניקוי בין השיניים , זה הכי חזק יש גם אחרי אכילה/שתיה חמה/קרה ולעיתים גם כאב ספונטני , אציין שוב שעשו צילום ולא ראו דבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות צווארית - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    20/12/2014

רגישות חזקה אחרי אכילה/שתיה חמה/קרה, רגישות בניקוי בין השיניים וכאב ספונטני, מעידים בדרך כלל על בעייה בשן (כנראה חור בשן/עששת) ולא בעייה בחניכיים. אם האבחנה שנתן הרופא שבדק אותך היא שאין בעייה במקום הזה, נסי לפנות לרופא אחר לחוות דעת נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות

מיטל
    20/12/2014

אבל אם הייתה עששת היום רואים בניקוי ? ואם יש עששת כדי לדעת בוודאות מה הזמן בערך שהיא מחמירה ורואים בוודאות בצילום? כי אני לא רוצה ללכת למקום אחר סומכת מאוד על הרופאה שלי , בינתיים והיו כמה פעמים הכניסה אותי בלי תור ובלי שום בעייה אז רק השאלה תוך כמה זמן אם יתברר שזה עששת זה יכול להחמיר , בקצת זמן בחודשים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו