לחץ בשיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בשיניים
    גבי
    06/01/2015

שלום רב,
    מזה מספר שנים אני סובל מלחץ בשיניים הקדמיות תחתונות הלחץ בא והולך , בשבוע האחרון הלחץ נשאר קבוע ולא עובר ,כאשר אני לוחץ עם הלשון על החניכיים מתחת לשיניים הקדמיות תחתונות(יש שם בליטה קלה), הלחץ נרגע קצת רגעי.
    בצילום אצל רופא שיניים נמצא מרווח תקין בין השניים שמור.
    הרופא אמר שמעולם לא נתקל בתופעה כזאת. אני ממש מיואש אודה לכל עזרה בעניין.

בברכה,
    גבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בשיניים

הוספת תגובה

• לחץ בשיניים - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    06/01/2015

שלום גבי,
    קצת קשה להעריך מה הסיבה בלי לבדוק קלינית. אני מציע לך ללכת להיבדק ולשמוע דעה נוספת, ומשום שזה עשוי להיות קשור בצורה כזאת או אחרת לחניכיים, ממליץ להיבדק אצל מומחה ברפואת חניכיים.
    רשימת המומחים באתר האיגוד לרפואת חניכיים. מספיק לכתוב בגוגל ״האיגוד לרפואת חניכיים״
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחץ בשיניים - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    06/01/2015

התופעה יכולה להיות קשורה לתהליך דלקתי בחוד השורש באחת השיניים או לבעיית חניכיים באזור או לבעייה סגרית. מאחר ורופא השיניים שלך לא מצא בעייה, אני ממליץ שתפנה לבירור נוסף אצל רופא שיניים אחר או אצל מומחה לשיקום הפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו