ג'ל חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ל חניכיים
    ליאת
    13/03/2015

רציתי לשאול האם יש ג׳ל דקפינול ג׳ל כרגע למכירה בחנויות? אני שואלת בעקבות האזהרה שהייתה לא מזמן והג׳ל הזה עושה לי ממש טוב וחייבת אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ל חניכיים

הוספת תגובה

• ג'ל חניכיים - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    19/03/2015

כרגע האצווה הנוכחית הוסרה מהמדפים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דקפינול ג'ל

אסי
    29/04/2015

שלום רב,
    לפני 5 שנים פחות או יותר, הייתה תקופה ארוכה בה סבלתי מבעיות בחניכיים: רגישות רבה לחום וקור, כאבים תכופים, חניכיים מודלקות ואדומות שהיו מדממות בזמן הצחצוח. כשפניתי לרופא שיניים לטפל בבעיה הוא המליץ לי לחפש מוצרים שיקלו עליי את התופעות המפורטות, ובעקבות כך הגעתי לשמחתי למוצרי דקפינול.

במהלך החודש הראשון לשימוש השתמשתי בדקפינול ג'ל פעם ביום לפני השינה, ובצחצוח השיניים השתמשתי יום יום במשחת השיניים של דקפינול. מה שקרה זה שהכאבים נעלמו וכל תופעות הלוואי נרגעו תוך לא יותר מחודש ימים! עברתי לשימוש רגיל במשחה בלבד ומאז ועד היום (5 שנים כמו שכתבתי בהתחלה) איני סובלת מכל רגישות, כאב או דלקת.
    אני נוהגת להמליץ בחום לכל מכריי על שימוש יומיומי במוצרי דקפינול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו