לאחר ניתוח של נסיגת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח של נסיגת חניכיים
    ערן
    17/05/2015

בוקר טוב לצוות המומחים, שמי ערן.

לפני מספר חודשים עברתי ניתוח נסיגת חניכיים בשן אחת (שהייתה במצב חשוף של כ0.3-0.5 ס"מ).

לאחר הניתוח ראיתי שהרופא לא השלים את כל הנסיגה, רק כיסה מתחתייה על מנת למנוע המשך והתדרדרות הנסיגה.

ברצוני לשאול, האם כך הדבר אמור להיות? מתמונות שראיתי ברשת, כמעט בכולן הבחנתי שהחיך כוסה עד הסוף ואילו אצלי עדיין נשארה נסיגה, בטענה שאי אפשר לכסות ורק השתילו לי מתחתייה חתיכת עור על מנת למנוע.

אשמח לדעת את דעתכם, היא חשובה.

בתודה רבה, ערן א.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אף אחד לא מגיב לי?

ערן
    23/05/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח של נסיגת חניכיים - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    23/05/2015

כל מקרה לגופו. בהחלט ישנם מקרים שלא ניתן לקבל כיסוי מלא של אזור הנסיגה, הדבר תלוי בהרבה גורמים באזור המטופל. לעיתים בהחלט המטרה של הפעולה היא לעבות את האזור הנסוג ע"מ להפחית את הנסיגה בהמשך. מן הסתם כשמחפשים תמונות ברשת תמיד מקבלים את המקסימום ואת הכי טוב שניתן..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבין אותך דוקטור אך עדיין

ערן
    24/05/2015

אני מרגיש "מרומה", עדיין יש לי נסיגה איך שלא נהפוך את זה. אז יש עיבוי מתחת- אוקיי, אבל עדיין אני לא מבין למה לא כיסו עד הסוף. גם הרופא אמר לי "לא היה אפשר" אבל אני בהחלט לא מבין למה לא היה אפשר. הנסיגה שלי לא חריגה משאר הנסיגות, זה ממש מעצבן שילמתי המון כסף, לא בשביל שידביקו לי חתיכת עור מתחת לשן עם כל הכבוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם אפשר לשאול..

מיכל
    21/06/2015

הי ערן

אם אפשר לשאול כמה שילמת בערך
    אני גם צריכהללכת לקראת דבר כזה.
    נורא פוחדת.

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו