כתר זמני ודחיסת מזון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתר זמני ודחיסת מזון
    אורית
    12/06/2015

יש לי כתר זמני לפני כמה חודשים ופתאום התחילו לי רגישות ליד הכתר הזמני וכאבים אחרי אכילה או אחרי ניקוי וצחצוח באיזור הכתר הזמני ? מה זה אומר ובצילום ובבדיקה לא ראו עששת חדשה ? מה זה יכול להיות שיש שם וגורם לכאבים ? ולפעמים למרות ממש קצת יש גם טיפה דם בניקוי ? האם זה קשור לכתר הזמני בעייה או אולי דחיסת מזון שגורמת לדלקת לפי דעתך והאם יתרפא עם קבלת הכתר הקבוע , והאם בעקבות התופעה הזאת יכול להיות בעיה אחרי שיתחילו במדידות שבמעבדה יראו כי הצליחו לעשות בינתיים את המדידות הראשוניות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתר זמני ודחיסת מזון

הוספת תגובה

• כתר זמני ודחיסת מזון - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    15/06/2015

אם מדובר בדחיסת מזון הרי שקל לטפל בזה בכתר זמני ע"י הוספת אקריל בנקודת המגע . תנסי להעביר חוט דנטלי אם הוא עובר בקלות ללא מעצור סימן שאין נקודת מגע בין השיניים ואז מדובר בדחיסת מזון.
    חשוב להקפיד שהמצב יתוקן ובזמן הרכבת הכתר הקבוע לבדוק זאת בקפדנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיסת מזון

שירה
    15/06/2015

אני מנקה עם מברשונים איך בניקוי הזה יודעים אם הבעיה בדחיסת מזון או משהוא אחר והרבה פעמים בניקוי בין הכתר הזמני לשן האחרת יורד גם דם זה אומר שזה דחיסת מזון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחיסת מזון - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    15/06/2015

רק חוט יתן לך תשובה או רופא השיניים שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו