כאבים ודימומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ודימומים
    חלי
    19/06/2015

יש לי כתר זמני לפני כמה חודשים ופתאום התחילו לי רגישות ליד בשן הכתר הזמני וכאבים, שלו אותי לצילומים ולא ראו כלום למרות הכאבים , שלחו אותי גם למומחה לשורש שאמר שננסה להוריד ולהחליף את הסתימה בשן הנ"ל , חזרתי לרופאה והתייעצה עם עוד מישהו אמרו שאין שום בעייה בשן אמר להוריד קצת את הגובה של הכתר הזמני , ואמרו שזה יותר רגישות גם בגלל שאני שוחקת שיניים מאוד וצריכה להתמיד על אכילה ושתייה קצת אחרת נתנו הסברים ונאמר שאנסה להחליף משחה אחרת לשיניים רגישות , ניסיתי ובאמת הכאב פחת אבל עדיין יש עוד , ועכשיו לפני כמה ימים התחיל לי גם בשן הצמודה מהצד השני של הכתר הזמני (שן רגילה לגמרי הפעם) גם כאב ואפילו הרבה פעמים דימום חזק מה זה אומר כל הבעיה זה מהחניכיים ? או האם זה דחיסת מזון כתוצאה מהכתר הזמני? והתחילו כבר לעשות את המדידות לכתר הקבוע האם זה ישבש בעקבות ככה שיש לי דימום שם ,כל יום יש , רק בניקוי לא סתם ספונטני , בבוקר בדרך כלל אין אבל כנראה ככל שיש יותר ארוחות זה יותר חריף ככה שבערב בדרך כלל זה הכי ארוך בצהריים לפעמים אם אני מצחצחת ונמצאת במקום שאני יכולה יש אבל לא כמו הערב, והאם אפשר למרוח ומשהוא להחלמה ולהקלה של הכאב והדימום בינתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ודימומים

הוספת תגובה

• כאבים ודימומים - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    20/06/2015

שלום חלי, על פי התאור שלך אכן נשמע שיש דלקת בחניכיים באזור עקב כליאת מזון וגרימת דלקת מקומית. לעתים זה קורה כשיש כתר זמני שאינו מדויק בצורה מספקת. חשוב לוודא שזה לא קורה עם הכתר הקבוע לכן מומלץ לבקש מהרופא להדביק את הכתר הקבוע בהדבקה זמנית לתקופת מה, לפני מעבר להדבקה קבועה, על מנת שאפשר יהיה לוודא שהכתר הקבוע מדויק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו