השתלת חניכיים בעקבות נסיגה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השתלת חניכיים בעקבות נסיגה
    מיכל
    21/06/2015

שלום.

הייתי אצל מומחה חניכיים שטען שאני צריכה לעשות ניתוח להשתלת חניכיים בשן קדמית תחתונה. שאלה 1 היא כמה יכול לעלות בערך ניתוח כזה? מה הטווח מחירים? שאלה 2 היא: אני מעוניינת ללכת לרופא נוסף לצורך חוות דעת. הגיוני שצריך צילומים נוספים ולא מספיק פנורמי עדכני? הרופא שהייתי אצלו הסתפק בזה.

אני ממש מבולבלת!
    תודה רבה לעונים

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• השתלת חניכיים בעקבות נסיגה - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    21/06/2015

טווח המחירים הוא אישי ואין מחיר "מומלץ". כל רופא והמחיר שהוא קובע.
    שנית: צילום פנורמי אינו מדגים בצורה טובה שיניים קדמיות לכן הגיוני שביקשו ממך צילום סטטוס לצורך בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אבל..

מיכל
    22/06/2015

לגבי המחיר אני מאמינה שיש טווח מחירים מסוים והגיוני..
    לגבי הצילומים אני מבינה. רק לא מסתדר לי שרופא אחד יכול לאבחן עפ"י צילום פנורמי ואחר לא. זה סביר?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך אבל.. - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    22/06/2015

מטרת הפורום הוא עזרה בשאלות רפואיות ולכן אנו משתדלים לענות רק בתחום הזה.
    בקשר לשאלתך על הצילום שוב זה תלוי ברמת הדקדקנות של הרופא וצילום סטטוס נותן תמונה מדויקת יותר .
    אבחנה של נסיגת חניכיים יכולה להיות מאובחנת גם עפ מראה קליני וצילום פנורמי אולם ניתוח התוצאות הצפויות אחרי הניתוח ניתן לקבל בצורה מדויקת יותר עי צילום סטטוס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו