עוד תוספת לכאב ובבקשה תענו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד תוספת לכאב ובבקשה תענו לי
    מעיין
    28/06/2015

אציין שהכאב מציק ובעת נקיון בין השן הנל לשן עם שתל שהיא קודמת היה מאוד קשה לנקות ושהצלחתי ירד דם ולא היה כאב לפני אלא בבת אחת היום האם יש לזה משמעות ומה אומר הדם האם הגיוני שקרה משהוא לסתימה למרות שלפני חודשיים נעשו צילומים ולא ראו בשן הזו כלום. האם יכול להתפתח במהירות בלי שרואים? וגם התחילו לי גם פצעונים לבנים בחניכיים יותר בקטע החיצוני של החניכיים עדיין לא הפנימי ובמיקום באיזור בדיוק איפה שהסתימה והשתל שיורד דם וכאב מה זה אומר וגם זה כואב והאם אפשר למרוח משהו להקלה על המקום בלי שיעשה עוד יותר נזק. ויורד הרבה דם בכל ניקוי בין זה אומר על החומרה וזה שיש פצעים זה החמרה של המצב , והגיוני יותר שמה שפגום זו הסתימה הישנה כבר הרבה שנים , או שיכול להיות גם הכתר של השתל שרק שנה בפה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עוד תוספת לכאב ובבקשה תענו לי - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    28/06/2015

מעיין שלום,
    אני חושב שהכי טוב שהרופא שלך יבדוק אותך, יראה מה הבעייה ויענה על כל שאלותייך.
    קצת קשה לדייק בלי לראות
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו