לאחר הקצעת שורשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר הקצעת שורשים
    סנדי
    10/07/2015

שלןם רב
    עקב דלקת חניכיים עשיתי טיפול שיננית וקורס אחד של ניקוי עמוק שנעשה על ידי מומחה חניכיים במסגרת קופת החולים. הטיפול נעשה בכל הפה- חצי חצי.
    תחילה היתה תחושה מציקה אך היא עברה
    החניכיים שלי נראות עכשיו ורודות - כשבעבר היו מדממות ומודלקות

שאלתי היא
    האם בעיות של סגר לקוי (לא דרמטי) ושיניים צפופות (למטה) - במילים אחרות הפרעות סגר- ביכולתם לתרום לנוכחותה של דלקת חניכיים?!
    והאם תוך כדי מעקב ניתן לשקול טיפול יישור?!

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר הקצעת שורשים

הוספת תגובה

• לאחר הקצעת שורשים - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    11/07/2015

שלום רב,
    צפיפות שיניים בהחלט מקשה על היכולת לנקות ביעילות גבוהה ובעיקר את המשטחים הבינ-שיניים. מקשה אך לא בלתי אפשרית..פשוט צריך יותר תשומת לב ומאמץ. יישור שיניים בהחלט עשוי להביא תועלת ולאפשר בקרת רובד טובה יותר. מאידך, לא ניתן לומר שזה הכרחי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה

סנדי
    11/07/2015

שלום ושאלה קצרה
    את הקצעת השורשים בחלקו של הפה השמאלי ביצעתי ביום חמישי שעבר.
    תחילה היתה לי תחושה מציקה מתחת לשני כתרים את עכשיו החניכיים שם ורודות ולא מציקות כלל. מה שטיפה מדאיג אותי זה שהבוקר כשצחצחתי שיניים הרגשתי רגישות (בקו חניכיים והכותרת העליונה של השן) משהו הדומה לתחושה של זרם קצר. שן זו עברה סתימה לבנה בערך לפני 3 שבועות.
    האם זה ייתכן שרגישות זו היא בעקבות הניקוי העמוק?
    אני מסוגלת ללעוס על השן, אין לי כאבים באכילה, ולא בסגירת פה, ולא בהעברת חוט דנטלי. ויזואלית אין על שבר של סתימה כלל.
    אודה על עצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    11/07/2015

יתכן. תני לזה זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו