מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאחר הקצעת שורשיםסנדי10/07/2015
שלןם רב
עקב דלקת חניכיים עשיתי טיפול שיננית וקורס אחד של ניקוי עמוק שנעשה על ידי מומחה חניכיים במסגרת קופת החולים. הטיפול נעשה בכל הפה- חצי חצי.
תחילה היתה תחושה מציקה אך היא עברה
החניכיים שלי נראות עכשיו ורודות - כשבעבר היו מדממות ומודלקות
שאלתי היא
האם בעיות של סגר לקוי (לא דרמטי) ושיניים צפופות (למטה) - במילים אחרות הפרעות סגר- ביכולתם לתרום לנוכחותה של דלקת חניכיים?!
והאם תוך כדי מעקב ניתן לשקול טיפול יישור?!
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאחר הקצעת שורשים - תגובה
ד``ר קובי אקשטיין11/07/2015שלום רב,
צפיפות שיניים בהחלט מקשה על היכולת לנקות ביעילות גבוהה ובעיקר את המשטחים הבינ-שיניים. מקשה אך לא בלתי אפשרית..פשוט צריך יותר תשומת לב ומאמץ. יישור שיניים בהחלט עשוי להביא תועלת ולאפשר בקרת רובד טובה יותר. מאידך, לא ניתן לומר שזה הכרחי..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
סנדי11/07/2015שלום ושאלה קצרה
את הקצעת השורשים בחלקו של הפה השמאלי ביצעתי ביום חמישי שעבר.
תחילה היתה לי תחושה מציקה מתחת לשני כתרים את עכשיו החניכיים שם ורודות ולא מציקות כלל. מה שטיפה מדאיג אותי זה שהבוקר כשצחצחתי שיניים הרגשתי רגישות (בקו חניכיים והכותרת העליונה של השן) משהו הדומה לתחושה של זרם קצר. שן זו עברה סתימה לבנה בערך לפני 3 שבועות.
האם זה ייתכן שרגישות זו היא בעקבות הניקוי העמוק?
אני מסוגלת ללעוס על השן, אין לי כאבים באכילה, ולא בסגירת פה, ולא בהעברת חוט דנטלי. ויזואלית אין על שבר של סתימה כלל.
אודה על עצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה - תגובה
ד``ר קובי אקשטיין11/07/2015יתכן. תני לזה זמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?