דלקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת
    נונו
    02/05/2008

שלום

אני סובלת מדלקת חניככים..התיעצתי עם רופא שאמר שצריך שיננית לניקוי (הוא אמר שאני עדיין צעירה מדי לדלקת כזו..אני בת 27) שאלתי אותו על הטיפול הוא אמר שהוא לא קול מבחינת כאב וזה גם דורש כסף שאין לי בתקופה זו. המליץ על מי פה (מד נט) וflossing אני התחלתי תקופה והפסקתי ואז הכאבים חזרו בשיננים העלינות ימינה. חזרתי להשתמש אבל הכאבים לא הולכים..גורמים לכאבי ראש עזים. אני משתמשת באופטלגין להפחית את הכאב. האם יש משחת שיניים גם מומלצת? האם התמדה בשימוש במי פה וקיסמי שיניים עוזרת לדלקת להיפחת? אני עשיתי טיפול בכל השינים שלי אחרי הלידה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת

הוספת תגובה

• דלקת

ד״ר יעקב הורביץ
    02/05/2008

בנוגע לשאלותיך:
    1. האם יש משחת שיניים מומלצת?
    כל משחת שיניים המכילה פלואוריד מתאימה לשימוש.
    2. האם התמדה בשימוש במי פה וקיסמי שיניים עוזרת לדלקת להיפחת?
    לצערינו טרם התגלו מי הפה המופלאים המרפאים את דלקת החניכיים. יש מחקרים המצביעים על כך ששימוש קבוע במי פה המכילים כלורהקסידין, מהסוג של קורסודיל ותרודנט, מועילים בהפחתת הדלקת בחניכיים. אולם, אליה וקוץ בה. שימוש קבוע וממושך גורם להכתמה חיצונית של השיניים ולהצטברות אבנית מוגברת. שימוש קבוע בקיסמי שיניים בטכניקה נכונה עוזר בהפחתת דלקת החניכיים.

נראה שאת זקוקה לבדיקה, אבחון וטיפול אשר יעזרו להבריא את מצב הפה שלך. כדאי שתפני למומחה לחניכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו