מסכת חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מסכת חניכיים
    נ"י
    08/09/2015

שלום רב,
    במהלך השנים האחרונות חוויתי נסיגת חניכיים איומה. למרות זאת, הצלחתי לעצור את ההידרדרות וכבר למעלה משנה שאין לי לא כאבים, לא דימומים ולא נסיגה נוספת (הכל תודות לאימוץ שיטת bass לציחצוח שיניים שאין לי אלא להצטער שלא הכרתי אותה שנים אחדות קודם לכן). השיניים שלי עצמן במצב מצויין: יפות, לבנות וסימטריות, כך שנותרתי רק עם הבעיה האסתטית של הרווחים הגדולים בין השיניים. שיטוטים ברשת גילו לי שקיימת טכניקה של הכנת מסכת חניכיים (gingival mask) - מעין תותב של חניכיים בלבד, שמתלבש בין השיניים המרווחות ויוצר מראה של חניכיים מושלמים. האם מי מכם מכובדיי מכיר את הטכניקה, יודע האם והיכן היא מיושמת בארץ, כמה זמן זה מחזיק, בעיות שיש עם זה וכו'?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מסכת חניכיים

הוספת תגובה

• מסכת חניכיים - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    17/09/2015

"מסכת חניכיים" היא דבר מלאכותי שיוצרים בדרך כלל בשיקום על גבי כתרים או שתלים כאשר ישנה בעייה אסטטית אז משתשמשים בחרסינה ורודה כדי ליצור מראה חניכיים.
    זהו לא דבר שעושים על שיניים טבעיות וזה גם לא רצוי כיוון שזה דבר שעלול לצבור פלאק ולגרום לדלקת חניכיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו