שאלה חשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה
    שיר
    03/11/2015

ואודה על תשובה כנה (:

איך הייתם מרגישים לו לקוח שלכם היה מטיל ספק בהצעת טיפול שנתתם לו ומבקש חוות דעת שנייה ?
    לחילופין לו היית שמים עצמכם בנעליו, מה הייתם עושה ?
    לעיתים מרחף הפחד שרופאי שיניים מעודדים טיפולים שהם לא מחויבי המציאות... אזי מהי הדרך להתמודד עם כך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    03/11/2015

ענית לעצמך... אם את לא מרגישה בטוחה עם המלצה שקיבלת לכי לשמוע עוד דעה..
    ואגב, העובדה שהדעה השנייה שונה מהראשונה אינה אומרת שהראשונה אינה לגיטימית.. מותר לשני רופאים לחשוב בצורה שונה. ואת תבחרי את הרופא ששכנע אותך שההמלצה שלו מתאימה לך יותר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל...

שיר
    04/11/2015

אם הדעה השנייה יותר משכנעת אותי, אך אני מעוניינת להישאר בטיפול אצל הרופא הראשון שאצלו אני מטפולת כבר שנים...
    מה אז עושים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל... - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    04/11/2015

אם את סומכת על הרופא הראשון שאותו את מכירה שנים, הייתי מציע להיות איתו גלוי..את יודעת, רופאי שיניים הם (גם) בני אדם..תאמרי שהלכת לשמוע דעה נוספת, והיית רוצה לברר איתו אפשרויות טיפול נוספות ששמעת ומה דעתו על כך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו