מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקצאת שורשים טיפול חניכיים האם כדאיסיגל28/03/2016
שלום
לפני כמה זמן הגעתי לרופא חניכיים לאחר הבדיקה נאמר לי כי יש לי נסיגת חניכיים. הוצע לי לעשות טיפול הקצאת שורשים. ברצוני לשאול האם טיפול זה הכרחי ועוזר לבריאות החניכיים. האם לאחר הטיפול יהיה שיפור במצב בריאות החניכיים. היות וטיפול זה יקר מאוד רציתי לדעת האם כדאי לעשות טיפול זה האם זה הכרחי ומומלץ וכמה הוא באמת משפיע על בריאות החניכיים ? שאלה נוספת האם טיפול זה משפיע על מראה החניכיים ?
תודה אשמח לתשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקצאת שורשים טיפול חניכיים האם כדאי - תגובה
ד״ר יעקב הורביץ29/03/2016אני ממליץ לך לקרוא את מדור השאלות הנפוצות. תמצאי בו מידע על דלקת חניכיים, הטיפול בדלקת חניכיים, הקצעת שורשים ומידע נוסף שיעזור לך בתהליך קבלת ההחלטה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההקצאת שורשים טיפול חניכיים האם כדאי - תגובה
ד``ר קובי אקשטיין29/03/2016היי, השלב הטיפולי הראשוני וההתחלתי במחלת חניכיים, מה שקרוי באופן פופולארי " נסיגת חניכיים", הוא ניקוי יסודי של כיסי החניכיים מאבנית וחיידקים שמצטברים בהם, טיפול שנקרא גם "הקצעת שורשים".
מדובר בטיפול בסיסי ופשוט שמביא לתוצאות מהירות ושיפור במצב החניכיים כך שבהחלט מדובר בטיפול מומלץ עם ערך מוסף גבוה.
במידה ויש בחניכיים בצקת ונפיחות סביר שלאחר הטיפול יחול כיווץ של החניכיים ותתקבל יותר נסיגה שלהם, כך שיכול להתקבל שינוי במיקום החניכיים שעלול להיות בעל חשיבות סביב לכתרים
קדמיים, אבל זאת הדרך לבריאות החניכיים..
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שתל או גשר בשן לסת עליונה
הרמת סינוס פתוחה- הצלחת הפעולה
נסיגת חניכיים-טיפול PST האם בטוח?
דימום ספונטני מהחניכיים טיפול הקצאת שורשים שלא הועיל
נחיצות טיפול שורש לעומת סתימה או כיפוי מוך
שבירה של שן טוחנת האם צריך טיפול שורש?
דלקת שיניים שלא חולפת כולל נסיגת חניכיים
כאבים לאחר ניתוח בעקבות דלקת חניכיים חמורה
דלקת חניכיים חריפה וחשש לפגיעה בעצב שתגרום לשיתוק
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?