הקצאת שורשים טיפול חניכיים האם כדאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקצאת שורשים טיפול חניכיים האם כדאי
    סיגל
    28/03/2016

שלום

לפני כמה זמן הגעתי לרופא חניכיים לאחר הבדיקה נאמר לי כי יש לי נסיגת חניכיים. הוצע לי לעשות טיפול הקצאת שורשים. ברצוני לשאול האם טיפול זה הכרחי ועוזר לבריאות החניכיים. האם לאחר הטיפול יהיה שיפור במצב בריאות החניכיים. היות וטיפול זה יקר מאוד רציתי לדעת האם כדאי לעשות טיפול זה האם זה הכרחי ומומלץ וכמה הוא באמת משפיע על בריאות החניכיים ? שאלה נוספת האם טיפול זה משפיע על מראה החניכיים ?
    תודה אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הקצאת שורשים טיפול חניכיים האם כדאי - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    29/03/2016

אני ממליץ לך לקרוא את מדור השאלות הנפוצות. תמצאי בו מידע על דלקת חניכיים, הטיפול בדלקת חניכיים, הקצעת שורשים ומידע נוסף שיעזור לך בתהליך קבלת ההחלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הקצאת שורשים טיפול חניכיים האם כדאי - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    29/03/2016

היי, השלב הטיפולי הראשוני וההתחלתי במחלת חניכיים, מה שקרוי באופן פופולארי " נסיגת חניכיים", הוא ניקוי יסודי של כיסי החניכיים מאבנית וחיידקים שמצטברים בהם, טיפול שנקרא גם "הקצעת שורשים".
    מדובר בטיפול בסיסי ופשוט שמביא לתוצאות מהירות ושיפור במצב החניכיים כך שבהחלט מדובר בטיפול מומלץ עם ערך מוסף גבוה.
    במידה ויש בחניכיים בצקת ונפיחות סביר שלאחר הטיפול יחול כיווץ של החניכיים ותתקבל יותר נסיגה שלהם, כך שיכול להתקבל שינוי במיקום החניכיים שעלול להיות בעל חשיבות סביב לכתרים
    קדמיים, אבל זאת הדרך לבריאות החניכיים..
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו