עקירת שןמשהייתה מזוהמת ועדיין קשה אחרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עקירת שןמשהייתה מזוהמת ועדיין קשה אחרי
    אילנית
    11/05/2016

אני כברנשלושה שבועות והמקום עדיין מאוד רגיש עדיין נתקע המון אוכל ויורד דימום בניקוי ובצחצוח אפילו מרגישה שהיה פחות ושוב התחיל לדמם יותר אפילו וחזרו כאבים שוב היו פחות ושוב חזר האם יכול להיות שמשהוא קרה והסתבך או שבגלל שהעקירה היתה בגלל סדק /זיהום ועוד שזו שן טוחנת לוקח זמן או גם זה וגם משהוא לא תקין כי המקום ממש רגיש מאוד וציפיתי שאחרי שלושה שבועות כבר יוקל מאוד או אפילו ייסגר כבר המקום של העקירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עקירת שןמשהייתה מזוהמת ועדיין קשה אחרי - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    13/05/2016

כדאי לתת למקום זמן להחלים. לשמור על המקום נקי, להרבות בשטיפות ולתת לגוף לעשות את שלו..סבלנות..כל אחד מחלים בקצב שונה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עקירה שהיתה בגלל שן עם זיהום

אילנית
    13/05/2016

וזה שאני מנקה את האיזור ומצחצחת לא גורם להאטה בהחלמה כי יורד דם אז וגם כמה יכול לקחת הריפוימוכדאי שיסתכלו כי השבוע במילא יש לי תור ומנסה שיהיה נקי לשטוף לא הרבה אחרי ארוחות מרכזיות ישר ושטיפות משתמשת אבל מרגיש לי כאילו אין שיפור ניכר ועברו כבר 3 שבועות בגלל זה מודאגת כבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו