דלקת קלה שהתפתחה פתאום לא ברור איך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת קלה שהתפתחה פתאום לא ברור איך
    גאיה
    10/06/2016

איך מתפתחת דלקת קלה. התפתחה לי דלקת חניכיים קלה איך זה קורה אני דווקא. דואגת לניקוי וצחצוח ומי פה ממש טוב חשבצי ופתאום נעשה . נתנו לי בינתיים שטיפות כמו אחרי ניתוחים לקצת זמן שזה יעבור אבל איך קורה ומתמידה וגם הולכת כל חצי שנה לשיננית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דלקת קלה שהתפתחה פתאום לא ברור איך - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    13/06/2016

התפתחות של דלקת חניכיים עשויה להיות מאד מהירה ובתגובה לשינויים קלים בהרגלים ולשינויים הורמונאליים. תופעה ידועה, לדוגמא, היא עלייה ברמת ״דלקת״ בקרב נשים בזמן המחזור החודשי. לכן, במידה ומרגישים שיש עלייה ב״דלקת״ - יותר רגישות ודימום בצחצוח, כל מה שיש לעשות זה להתמיד בצחצוח טוב ככל שניתן, וניתן לבצע שטיפות פה לזמן קצר עם מי פה מכילים חומר פעיל על בסיס כלורהקסידין או מי מלח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים

גאיה
    13/06/2016

משתמשת בשטיפות האלה כמה אפשר להשתמש בהם ללא נזק . וזה שכנראה לפי מה שאמרתי התחושות שמרגישה את האבנית יש עוד משהו שאפשר להקל וקצת להוציא עד שיימצא המקום לשיננית. אני מצחצחת טוב וגם משתמשת במברשונים האלה לפני הצחצוח , החוט במקרה שיש כבר אבנית יותר טוב או משהו אחר חוץ ממברשונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו