שתל ואבנית מה כדאי לעשות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתל ואבנית מה כדאי לעשות?
    ענת
    28/06/2016

יש לי אבנית מרובה יותר מתמיד שמציקה וצריכה ניקוי , כרגע יש לי תור לאוגוסט אני מנסה להקדים השאלה אם כדאי בגלל הסיבה הבאה אני כנראה אמורה לעבור שתל בספטמבר והשאלה היא לסבול עוד חודש עם אבנית ושהפה יהיה יותר נקי לקראת התקנת השתל או עדיף אם ימצאו לעשות את הניקוי בקרוב ואז זה יהיה כבר חודשים - חודשיים וחצי אחרי הניקוי ככה שלהתקנת השתל לא כל כך נקי אז מה כדאי לדעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתל ואבנית מה כדאי לעשות?

הוספת תגובה

• שתל ואבנית מה כדאי לעשות? - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    29/06/2016

חשוב לבריאות הפה שהאבנית תנוקה אם לא ביצעת ניקוי ב 3-4 חודשים האחרונים
    אם תשמרי על צחצוח נאות התוצאות תשמרנה גם עד לשתל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתל דנטלי ואבנית מה כדאי לעשות

ענת
    29/06/2016

ואם אחליט לדחות לאוגוסט שזה סך הכל עוד חודש לתור שקבעו כי גם ככה בכלל לא בטוח שימצאו לפני ואם זה יהיה שבוע שבועיים לפני התור ימצאו זה כבר במילא לא יהיה משנה , אבל אם אשאיר באוגוסט דחייה של סך הכל חודש בערך טיפה יותר כמה ימים יכול לעשות עוד נזק רב מבחינת האבנית בפה ודואגת לשמור עוד יותר כרגע , גם במקום שמרגישה יותר ודימם טיפונת אבל עכשיו כמעט ובכלל לא , גם משתמשת במברשונים וגם מצחצחת במי פה אז ההמתנה הקצת זאת יכולה לגרום למשהו ועד היום בדרך כלל עשיתי תור כל 5-6 חודשים ועוד לא עברו חמישה בערך 4 חודשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו