חוט דנטלי קשה ומכאיב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוט דנטלי קשה ומכאיב
    שירה
    22/08/2016

התחלתי להשתמש בחוט דנטלי בעקבות בעיות ונאמר שהניקוי בין עשה לי לא טוב וגורם לכאבים החוט קצת יותר קשה לעשות האם לאט לאט מתרגלים והפעולות ייעשו קלות יותר וייקח לי פחות זמן כי כרגע טיפה מסובך אחרי הקיסמים/מקלונים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוט דנטלי קשה ומכאיב

הוספת תגובה

• חוט דנטלי - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    23/08/2016

כדאי לקבל הדרכה בשימוש נכון בחוט ולהשתמש בדנטל טייפ ולא בחוט רגיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוט דנטלי

שירה
    23/08/2016

קיבלתי הדרכה מהרופאה ממש מעולה אבל בכל זאת קצת קשה כי לא רגילה אף, פעם לא השתמשתי למרות שבחלק התחתון כבר יותר טוב ומגיעה נראה להכל הבעיה בשיניים בלסת העליונה ובמיוחד בשיניים היותר האחוריות יש שיטה קלה יותר שם ומה זה סוג החוט שהתכוונת איפה רשום על זה שזה הסוג? או שהתכוונת לשעווה או בלי שעווה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוט דנטלי - תגובה

ד``ר קובי אקשטיין
    24/08/2016

נקרא dental tape

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוט דנטלי

שירה
    24/08/2016

והאם החוט הדנטלי עם הידית פחות טוב כי בבוקר אני משתמשת בו , ככה שממהרת שלא אתעסק עם הרגיל שבו הקושי הוא בעיקר למעלה גם להחזיק וגם לנקות למטה אין בעיה כבר בהרבה יותר טוב והבעיה רק למעלה אני מסיקה שזו טכניקה שאלמד אבל האם אלו עם הידית פחות טובות כי אין חברות רגילות כמו בחוט הדנטלי הרגיל אלא של פלקרס ולא יודעת מה טיבו ולא ראית של קולגייט , אורל בי , גורדן וכו.. רק מה שאמרתי או של לייף. האם שמעת על החברה הנ"ל היא טובה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו