שאלה על דלקת חנייכים קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה על דלקת חנייכים קשה
    דן
    05/09/2016

שלום אני בן 41 סובל מסכרת שנים רבות תמיד סובל מדימום בחנייכים הפעם הזו דימום וכאבים חזקים .יחד אם כאבי ראש משתמש בקורסידול אם כתבתי נכון כמה זמן ניתן להשתמש ומה כדאי לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה על דלקת חנייכים קשה

הוספת תגובה

• שאלה על דלקת חנייכים קשה - תגובה

ד״ר יעקב הורביץ
    06/09/2016

סוכרת ומחלת חניכיים הן מחלות כרוניות המשפיעות זו על זו. סוכרת לא מאוזנת עלולה להחמיר מצבים של מחלת חניכיים ושיפור באיזון הסוכרתי מביא לשיפור במצב החניכיים. דלקת חניכיים עלולה להחמיר את מצב הסוכרת וטיפול בדלקת חניכיים מביא עמו גם שיפור באיזון הסוכרתי.
    לפי תיאורך אתה סובל משתי המחלות ולכן ההמלצה שלי היא שתפנה לטיפול במחלת החניכיים אצל מומחה לחניכיים. כחולה סוכרת אתה זקוק לטיפול מקצועי ואיכותי במחלת החניכיים ממנה אתה סובל.
    במקביל, אני ממליץ להיבדק אצל רופא המשפחה או רופא המומחה בטיפול בסכרת כדי לוודא שהסוכרת אכן מאוזנת, ע״י שילוב של תזונה נכונה (כדאי להיעזר בדיאטן/דיאטנית), פעילות גופנית (החל בהליכה ועד לסוגי ספורט מאומצים שונים) ובמידת הצורך גם טיפול תרופתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו