טיפול בנסיגת חניכיים האם קיים ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בנסיגת חניכיים האם קיים ?
    שרון
    29/09/2016

שלום
    אני בן 24 והבדיקה שגרתית נאמר לי כי בעקבות סגר לקוי של השיניים יש לי שחיקה ונסיגת חניכיים קלה.
    רציתי לדעת אם יש פיתרון כלשהו לנסיגה חניכיים. אכן אני מבחין שהשיניים התארכו מעט אך אין כאבים או דימומים וכו.
    אני מוטרד מהעניין בגלל שהבנתי שבחניכיים אין דרך חזרה.

תודה על המענה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממתין לתשובה..

שרון
    06/10/2016

...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בנסיגת חניכיים האם קיים ? - תגובה

ד``ר אורלי ניר שפירא
    09/10/2016

ראשית מומלץ להקפיד על צחצוח עדין או להשתמש במברשת חשמלית עם מד לחץ
    שנית יש להיות במעקב אצל מומחה לרפואת חניכיים (פריודונט) בעקרון יש דרכים לטיפול בנסיגת חניכיים עי פרוצדורות כירורגיות אבל כדאי יותר לנסות למנו את ההדרדרות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה-מוסיף משהו

שרון
    09/10/2016

אני אכן מקפיד על צחצוח ומעולם לא היו לי כאבים או דימומים ורגישויות החניכיים.
    אני מעוניין לשחזר יותר מטעמים אסתטיים כיוון שהנסיגה חלה אצלי ב4 הניבים ו2 השיניים הקידמיות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו