דלקת חניכיים ודימום שלא עובר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת חניכיים ודימום שלא עובר
    שירה
    26/02/2017

אשאל כך יש לי דלקת חניכיים שלא עוברת סביב שן בינה , חשבתי שטיפה שאין דימום אז זה סוג של יציב , אבל היום בניקוי בין עם חוט הדנטלי שלא היה כבר כמה ימים שוב פעם הרבה דם עד שנרגע , השאלה האם יכול להיות במצב כזה עקירה / טיפול כלשהו בשן למרות שהשן אין אצלה שוב בעיה שהיא בקעה היתה בבקיעה לא מלאה , חלקית , היא אצלי ממש בקיעה כמו כל שן טוחנת האם במצב כזה יכול להיות גם מצב שיצטרכו עקירה במיוחד שהדלקת / כאבים כבר כמה שבועות מתקרב לחודש שלא מחלים? וזה שעושים לי טיפולים בשן ליד לא יכול להיות שזה השפעה ואם כן זה היה קורה מהתחלה וזה לא התחיל מתחילת הטיפולים , אז לא נראה הגיוני אז האם יכול להיות מצב כזה , או באופן עקרוני אין טיפול לחניכיים במיוחד שזה רק לשן בינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שן בינה

ד``ר קובי אקשטיין
    26/02/2017

הכל יכול להיות..יש להיבדק ע״י רופא, ועדיף מומחה לחניכיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת חניכיים ודימום שלא עובר

שירה
    27/02/2017

אלך לרופא , כנראה לכירוג שגם יידע לראות בהקשר של שן בינה , והיום התחיל לי גם טעם מר בפה האם יש קשר ? ושולחת גם צילום פנורמי לפני 3 שנים אמנם , האם אז השן נראית במיקום תקין או שהייתה לא לגמרי ואז יכול להיות שבאמת זז ומשהו שגירה את כל המקום שאולי אצטרך עקירה , מציינת גם ששן נגדית בלסת אין שן בינה, השן הבעייתית היא צד שמאל למטה , תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו